Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Vilken skillnad...

Kategori: Allmänt

...det är att hämta lillprinsen från skolan nu... En glad liten kille kommer med lätta steg mot mig när jag står utanför och väntar på honom och i mitt mormorshjärta blir det alldeles varmt.. Tänker på hur det var för bara tre veckor sedan, då ville han inte prata om skolan överhuvudtaget, men nu så går munnen i ett när vi åker hem, det är rymden, vulkaner, dinousarier och allt annat mellan himmel och jord som dryftas, härligt! Vi har haft det mysigt idag i dryga timmen prinsen och jag, vi har fikat "mellis" och så har vi gjort "läxa" åt varandra, satt upp tal som vi räknade ut (han åt mig och jag åt honom) och så har vi skrivit och fått läsa upp för varandra, jätteroligt! Nu har jag "levererat" honom till dotterns väninna som ska ha de båda kungligheterna hos sig till i morgon, eftersom dottern är på konferens med jobbet och kommer inte hem förrän i morgon. "Mågan" jobbar och jag ska på middag ikväll så... Nu ska ju kungligheterna sova över hos sina bästa kompisar så det kommer nog att bli jätteroligt för dem. Lilla prinsessan, hon skrattade gott åt uttrycket "skavfötters", det är så hon ska sova i natt när hon ska dela säng med sin "kille" (och bästis).. Tur, att de bara är fyra år... Själv ska jag alltså på middag hos våra trevliga grannar och jag vet, att det kommer att bli en jättetrevlig kväll, med god mat och gott att dricka! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ingrid säger:

    Skönt att det har löst sig för din lille lill prins.

    Det är alltid spännande att få sova skavföttes,

    Härligt när barnen trivs.

    kram Ingrid

    2009-09-24 | 23:25:31
    Bloggadress: http://ingridspotpurri.blogg.se/
  • TT säger:

    Man ler när man läser din beskrivning av lillprinsen! Ha en trevlig helg du med i värmen. Kram!

    2009-09-25 | 10:05:23
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ingrid:

    Det finns nog inte ord för hur skönt det känns att se prinsen nu mot förut, det är som "natt och dag"..

    Ska bli roligt att höra, hur det gått att sova "skavfötters", det slutade säkert med att de sov bredvid varandra (de är ju ganska så förtjusta i varandra)..

    Ha dé!/Kram



    TT:

    Ja, allt har bara blivit till det bättre!

    Ha dé!/Kram

    2009-09-25 | 10:20:21
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: