Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Hur klantig...

Kategori: Allmänt

..får man vara? Jo, som jag, men inte mer... I m orse skulle jag ta fram min dosett för att ta min medicin och samtidigt hade jag vattenkokaren på... Vad gör jag?! Jo, jag sätter armen precis framför pipen på vattenkokaren och givetvis så skållar jag mig (rejält) på underarmen!! Guuuud så klantigt! Åkte till apoteket och visade armen för en tjej där och bad henne plocka ihop det som behövdes för omplåstring, hon tyckte ju att jag skulle kontakta läkarvården, men som vanligt så gjorde jag inte det.. Åkte hem till "mågan" som jag visste skulle jobba eftermiddag/kväll och som är undersköterska och hon hjälpte mig att lägga om armen.. Nu känns det ingenting och jag tror, att det kommer att läka, bara det får "sava av sig" som brännsår brukar göra. Annars så har det varit en bra dag, solen har skinit till och från, maken och grannen har rivit nästan hälften av vårat gamla garage, de räknar med att vara klara i morgon...(Har jag talat om, att de måste lida av någon "bokstavskombination" båda två..) Hämtade prinsen efter skolan och han var med ute och fikade och han har haft "föredrag" för oss vuxna om jorden och att den snurrar, så vi åker karusell hela tiden tyckte han! Fick massor med pussar av honom och han talade om för min kompis Carina, att jag var världens bästa mormor! Så dé så! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • SoP säger:

    Jag tror den bokstavskombinationen är M A N - Jag gör klantiga grejer med,tack o lov har jag inte skadat mig ordentligt,ännu :-/ Tack för bildberöm,sådant gör mig Så glad!

    2010-04-27 | 21:37:49
    Bloggadress: http://sisterofpain.blogg.se/
  • åsa säger:

    SoP:

    Du har så rätt så...

    Varsågod!

    Ha dé!

    2010-04-27 | 22:20:30
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: