Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Björn Ranelid...

Kategori: Allmänt

...ska vara med i Let´s dance.. Jag gillar ju honom, hans sätt att "sticka ut" och vara "uppkäftig", han kan tala så att man inte kan låta bli att lyssna.. Nu läser jag i Falu Kuriren att Marcus Birro avråder honom från att ställa upp i Let´s dance, enbart för att det var det absolut sämsta Birro själv hade gjort och att det var det mest "skenheliga spektakel" man kan tänka sig! Jaha, kan han inte låta Ranelid få bilda sin egen uppfattning? Tycker ju, att Ranelid är så pass gammal att han borde kunna det.. (Nu gillar jag Marcus Birro också och jag vet, att Birro gillar Ranelid så det är väl bara "omtänksamhet" från hans sida..!?) Har förresten pratat med yngsta dottern nu på morgonen och de var bara en kvart från Nyköping så det var inga förseningar för deras skull, tåget var exakt på minuten och det var ju skönt att höra. Hoppas att de får en trevlig resa och att det inte är lika svinkallt i Hamburg som här hemma..(-20 är för kallt den 1:a december) Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Inga M säger:

    Jag gillar inte Ranelid och framför allt inte hans pratiga och egofixerade böcker. Så för min del får han gärna göra bort sig genom att delta i Lets dance, om det nu är det Birro tror, han har ju erfarenhet.



    Jag kollade nyss på temp en bit från Hamburg, i Rethem och där var det - 6 grader. Skulle tro att det känns rätt kallt där nere med fuktig luft från havet också.

    2010-12-01 | 10:13:43
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • åsa säger:

    Inga:

    Just det att han vågar "sticka ut", det är det som jag gillar, tycker förresten om folk som är lite "annorlunda" och då menar jag inte bara som han, utan alla som inte alltid "rättar sig i ledet"..

    Skönt att det inte är lika kallt i Hamburg som här, men som sagt, fuktigheten gör ju sitt till..

    Ha dé!

    2010-12-01 | 11:18:08
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • SoP säger:

    Minus tio här idag, ungefär tjugo kallare än vanligt den här tiden på året.

    2010-12-02 | 02:57:50
    Bloggadress: http://sisterofpain.blogg.se/
  • åsa säger:

    SoP:

    Säger bara det, brrrrr...

    Ha dé!

    2010-12-02 | 08:56:15
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: