Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

En kattlåda...

Kategori: Allmänt

...ska jag införskaffa idag.. OM det blir så, att Elvis vill vara här, så ska det naturligtvis finnas en toalett till honom! Tänker inte hålla på och "tjafsa" med att bära hans kattlåda mellan gårdarna, där går liksom gränsen.. Ska även köpa världens bästa kattsand (Ever Clean) med doft av lavendel och jag kommer resten av mitt liv alltid förknippa lavendellukt med kattlåda.. Sanden är dyrare än vanlig kattsand, men så dryg och hygienisk tycker jag eftersom allt katten gör i lådan genast blir till hårda klumpar så är det jättelätt att hålla rent och fräscht. Visserligen så måste jag ner till stan och djuraffär för att inhandla just sanden, men... Vädret idag, det är faktiskt riktigt "varmt", bara 6 minusgrader och snö, det har vi inte fått speciellt mycket, kanske tre decimeter (ja, nu har ju jag världens sämsta ögonmått..) men till skillnad från tex. Gävle och Hudik som fått enorma mängder och även resten av landet så har vi ganska lite snö. Nu är ju julen slut och jag hade funderingar här på förmiddagen, om jag skulle ta och klä av granen, men jag bestämde att den skulle få vara kvar till nyårsdagen åtminstone.. Nej, nu ska jag styra kosan ner till stan... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Hoppas det blev en lyckad shoppingtur! Mamma och jag har varit på Stormarknaden och det kan sammanfattas med ett ord: Blä.



    Kram till dig! :D

    2010-12-27 | 17:23:32
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • Paula i pörtet säger:

    Katttlåda är bra att ha o ingen större investering. Vi snålar med kattsanden, än så länge, o köper billigaste o utan la´vendeldoft, men klumpar sig gör det. Katterna fick Royal Canin-foder i julklapp av dottern, o tänk, dom äter det! Annars vill dom bara ha burkmat...eller tonfisk. God fortsättning till dej, jag bloggar först närjag fått tillbaka min egna dator som är i Falun på ompyssling.

    2010-12-27 | 17:34:57
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Tofflan:

    Bland det värsta jag vet, är att gå omkring i affärer, det räcker gott och väl med att handla mat..

    Ha dé!/Kram



    Paula:

    Jar faktiskt varit till affären där dotra din jobbar (fast jag såg henne inte) och införskaffat det jag behövde och just den där kattsanden, den räcker hur länge som helst...

    Elvis, han äter det mesta faktiskt, tjälknöl av älg det var gott det!

    Ha dé!/Kram

    2010-12-27 | 20:25:26
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: