Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Har varit och kelat...

Kategori: Allmänt

...med lillslarvern Elvis idag.. Tänk, att det syns så väl på honom att han varit utan mat i några dagar, han är så smal nu tycker jag.. Förmodeligen har han varit fast i samma ställning lång tid, för jag tycker att han är "vinglig" i bakkroppen, den hänger liksom inte med riktigt ibland. Trött är han och fortfarande ganska skärrad, är rädd för höga ljud och följer efter dottern och "mågan" som en liten hundvalp, vill helst ha dem i synfältet hela tiden. Makens och min "uppgift" blir att göda honom när han är här och det ska nog inte bli några problem... Ut kommer vi inte att släppa honom i alla fall, det får vänta tills dottern med familj är hemma igen. Elvis älskar gelén i kattmaten och maken älskar grisfötter (det är väl samma sak egentligen..) så de får väl sitta och kalasa på grisfötter båda två...eller kanske kattmat..!? Hade sån tur idag när jag skulle skjutsa dottern till jobbet vid lunchtid att vi såg de båda små kungligheterna med fadern och hans sambo så då stannade vi och jag fick en riktigt god puss utav lilla prinsessan, prinsen hade inte "tid" att pussas, han hade fullt upp med att prata med sin moder om morgondagen, då åker de till Gävle på eftermiddagen/kvällen för att kinesa där hos moster, "morbror" och lilla Ture, de ska ju också med på samma resa och de flyger tidigt på måndag morgon. Hoppas att de får en skön semester med mycket bad och god mat. På tal om mat, här är det väl också "all inclusive" (för vissa) för nu ska jag göra lite middag.. Ha dé!/tant raffa Nu reser de ju "all inclusive" så då är det ju bara att äta när man vill i princip..

Kommentarer

  • Inga Magnusson säger:

    Man förstår allt sammanhanget ändå. Men om jag ska säga nåt så är det att det vore lättare att läsa dina inlägg om Du delar av texten lite i stycken istället för att skriva allt i en enda avdelning.

    2010-12-12 | 11:48:17
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • Tofflan säger:

    Lilla Elvis då! Vilken tur att mormor och morfar får göda honom! Fast jag vet ju godare saker än både gelén i kattmatsburken och grisfötter... :-( Men jag är glad att han kom tillbaka efter sina äventyr.:-)



    Kram!

    2010-12-12 | 14:57:39
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • Paula säger:

    Tänk om katter kunde tala så dom kunde berätta vad dom varit med om! Tror alla katter gillar gelen i maten, och konstigt nog gillar inte alla grisfötter, haha, jag har redan stoppat i mig en burk i år...

    En till blir det nog innan jag är nöjd för denna gång.

    Kramen

    2010-12-12 | 15:59:01
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Svarar alla:

    Att gelé var så gott, det hade jag ingen aning om och att ligga och gnaga på brosk från grisfötter, det var en höjdare tyckte Elvis!

    Vilken tur, att "morfar" är så förtjust i grisfötter att det kommer att finnas utav den vara åtminstone fram till jul..

    Ha dé!/Kram

    2010-12-13 | 09:22:29
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: