Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Fy Faaaan...

Kategori: Allmänt

...va förbannad jag är! Idag har vi fått reda på utav lillprinsen hur hans tid var på den förra skolan och jag säger bara det, nu jäklar är tant raffa på krigsstigen! Hur i hela friden kan skolpersonal tillåta att en 6-åring (som han var då han började på förskolan) blir hånad, sparkad, slagen och "allmänt" mobbad utav alla årskurser..!? När vi vuxna i hans närhet påpekade att lillprinsen mådde dåligt, att det fanns vissa som var värre i sitt sätt att vara mot honom, då vände personalen det till att det var prinsen som det var "fel" på, att han valde att vara med de som jävlades med honom..de, som sparkade honom i bröstet, sparkade honom när han låg, slog honom, gjorde så att han var som en skugga av sig själv, gjorde så att han var (är) rädd för det mesta.. Alltså...han valde då enligt dem, att bli så utsatt som han var ett helt år!! Dottern, hon har ju mailat till rektorn på förra skolan ett antal gånger innan prinsen bytte skola och hon har ännu inte fått svar och det är enligt mig ett fruktansvärt nonchalant beteende, inte heller vidtogs de åtgärder som skulle till med möten med hörselpedagog etc.. Jag känner just nu, att jag håller på att spricka för jag är så ledsen och förbannad att en skola tydligen kan ha rätten att förstöra en liten pojke för all framtid, för den lilla kille vi lämnade på den skolan, han såg de till att han försvann! Båda mina döttrar har gått på den skolan 1-6 och redan då fanns det mycket att önska när det gällde undervisning och pedagogik, men man trodde ju, att det hade blivit bättre.. Nu är det bara gamla "ruggugglor" som jobbar där och man ser, att de bara väntar på pensionen och samarbete, det har aldrig existerat överhuvudtaget, för de problem som fanns då döttrarna gick där, de finns fortfarande kvar.. Jag är så tacksam, att prinsen fick byta skola, nu går han på en skola där de ser individen och där de tar tag i problemen så fort de dyker upp och där de kan samarbeta. (Givetvis finns det väl olika viljor där också, men det är inget som märks utåt.) I morgon ska vi åka till Eskilstuna, vi åker i två bilar eftersom jag ska åka hem i morgon eftermiddag/kväll igen, lillprinsen åker med mig en bit och sen får vi se, om det blir skifte så att lilla prinsessan också får åka med mormor, det måste ju vara rättvist.. Maken, han ska vara hemma, han har att göra och så är det ju OS-invigning i morgon också... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ingrid ♥ säger:

    Tråkigt när skolan inte tar sitt ansvar.

    Hemskt att din lille lillprins skulle behöva gå där ett helt år och må illa

    Kanske för att de är till åldern och inte vill ta tag i konflikter. Hemska tanke

    skönt att han har det bra idag.

    Kram Ingrid

    2010-02-11 | 20:38:08
    Bloggadress: http://ingridspotpurri.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ingrid:

    Det borde tamejsjutton vara straffbart att bete sig som de gjort!

    Ha dé!/Kram

    2010-02-11 | 22:09:09
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Jag tror till och med att det är straffbart att göra som den här skolan har gjort. Om man kan bevisa att en elev varit utsatt för mobbning och skolan inte gjort tillräckligt så kan det bli fråga om höga skadestånd. Läser ibland om såna exempel i våra lärartidningar på jobbet. Helt rätt! Det får bara inte vara så här och så dålig koll. När det gäller 6-åringar så måste det finnas ´personal med hela tiden i deras umgänge och då ska sånt här inte kunna inträffa. Man kan anmäla skolan till Skolverket.

    2010-02-12 | 05:35:28
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • TT säger:

    Jag tycker ju att ni ska gå förbi rektorn och vidare till nästa instans... typ skolinspektionen!!

    2010-02-12 | 22:48:48
  • åsa säger:

    Inga:

    Tack för att du finns!

    Tänk, om alla lärare vore som du, då skulle det vara en fröjd att skicka sina barn till skolan.

    Ha dé!



    TT:

    Det ligger nära tillhadns...om man så säger..

    Ha dé!



    2010-02-12 | 23:22:25
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: