Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Ett fullspäckat dygn...

Kategori: Allmänt

..blev det för de små kungligheterna.. Resa till Gävle och lunch, därefter bio ("Upp") sedan bowling, hemgjord pizza då de fick göra sina egna och fruktdip till "Robinson" på kvällen! Söndag var det ju bad som gällde och lilla prinsessan, hon sov som "en gris" hela vägen hem... De hade haft det såååå bra och sååå roligt hos moster med sambo och jag vet, att moster tycker likadant. Här i Falun har det varit grått väder och faktiskt bara omkring 4-5 minusgrader, det känns nästan som vår och jag tyckte, att jag hörde fågelkvitter idag! Ringde till våra grannar Jim och Carina och bjöd hit dem på lite middag, jag ska servera potatismos, karrékotletter (stora som dasslock) och kantarellsås (grönsaker också förstås), det blir bara en vanlig "måndagmiddag", men jag tyckte att det skulle vara roligt om de kom, de måste ju äta vilket fall som helst... Jag har kommit underfund med, att jag mår som bäst när jag får stå och laga mat och finns det sen någon som vill äta, ja då är det ju ännu bättre... Tycker, att vi börjar komma in i en slags "vardag" maken och jag, han har ju varit lite krasslig ett tag, en förkylning som aldrig ville ge sig, men nu så verkar det som om han är "fit for fight" igen så nu så... Det är liksom inte bara att "svitscha" om och börja fungera tillsammans i vardagen om man som vi inte haft en sådan förut utan maken har varit borta på jobb och jag har haft min "vardag" här hemma för mig själv. Men som sagt, man måste ge det lite tid och "trägen vinner" heter det ju... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • TT säger:

    Ja, det finns väl en anledning att ni från början valde varandra, maken och du! :o)

    2010-01-18 | 16:18:24
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • åsa säger:

    TT:

    Det ligger mycket i det du skriver..

    Ja, vi drogs väl till varandra på grund utav ömsesidig "attraktion"...(det var ju ett tag sen förstås..)

    Ha dé!/Kram

    2010-01-18 | 22:58:46
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Annaa M säger:

    Låter i alla fall rätt spännande det där med att få vardagen att fungera. Men det kan ha sina sidor; Jag har irriterat mig på hos en del väninnor att när deras män går i pension, då går det plötsligt inte att träffa dem ensamma som man gjorde förr. Mannen ska med som ett "rompedra" överallt antingen det handlar om en lunch eller en öl på stan. För den stackars mannen går ju inte att lämna ensam hemma.

    2010-01-19 | 12:32:42
    Bloggadress: http://annaama.wordpress.com
  • åsa säger:

    Annaa:

    Det är jätteviktigt att man har "egna" liv även efter pensioneringen, jag skulle bli tokig om jag hade maken som ett "häftplåster" på mig hela tiden!

    Ha dé!

    2010-01-20 | 15:11:06
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: