Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Kommer säkert att framstå som en...

Kategori: Allmänt

..ja, jag vet inte vad.. MEN jag kan inte förstå hur det kan finnas de som är gastric bay passed opererade (GBP) och som fortfarande häver i sig en massa skitmat och en massa godis! Trodde, i min enfald att det som var "vitsen" med en sådan operation var, att man skulle inse, hur jäkla illa man levt med en "skev" syn på mat och matintag och att man efter en operation skulle fatta, att man kan inte leva som man gjorde förut... ATT, om man fått en sådan operation beviljad, då skulle man för sjutton försöka (så gott det går) att bryta det "sjuka" beteende man har till mat (och godis), men jag har läst sååå många bloggar om GBP och det finns bara ett fåtal som lever som "man ska" efter en sådan operation och det retar mig, att dessa människor kan fortsätta sitt destruktiva beteende när det gäller mat och annat onödigt intag! Att som Gbp-opererad, det vore väl självskrivet, att man skippar allt som har med godis att göra, det lilla du får i dig per dag borde ju vara något mer nyttigt än socker, du måste ju ha plats för mat... Tycker, att de som blivit opererade, de kan skatta sig lyckliga och förvalta den lyckan på bästa sätt... Önskar även alla GBP-opererade lycka till, vet att det inte är en "dans på rosor" och jag tycker fortfarande att de allra flesta gör ett förbaskat bra jobb! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Inga M säger:

    Skumt att gå igenom en jobbig operation och så fortsätta jobba på en till. Kanske borde man ha en terapitid innan operation för att komma tillrätta med varför man missbrukar mat. För det är väl det det handlar om, en sorts självdestruktivitet, istället för att se livet direkt i ögonen.

    2010-01-09 | 01:07:20
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • åsa säger:

    Inga:

    Här i Dalarnas län så måste alla gå på "terapi" för att förstå hur man ska bryta sitt "destruktiva" beteende när det gäller mat och dess intag och det tycker jag är bra.

    Ha dé!

    2010-01-09 | 10:04:04
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: