Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Nu nyser han....

Kategori: Allmänt

...igen! Maken har inte blivit riktigt kurant förrän han börjar nysa och snora igen och jag tror, att det är som min lillasyster skrev, att han har fått en "överdos" utav mig! Just ett snyggt sätt att börja sin pension på... Vi har nyss ätit middag som bestod av kyckling och rotsaker i lergryta, det var faktiskt riktigt gott! Tänker ta en promenad upp till dottern lite senare, måste höra hur det var på dansskolan och hur det gick för lillprinsen på friidrotten idag. Måste ju träffa mina små kungligheter, de ska till fadern redan imorgon och kommer väl hem söndag/måndag antar jag och för mig är det lång tid... I kväll är det ju "Färjan" på tv 5 (repris) och då är "båtpastorn" Ruth med och jag undrar hur hon kan ha råd att åka på kryssning ca. 100 gånger per år! Hon har en blogg och jag har frågat henne på den hur hon har råd, om det är någon som sponsrar henne, men jag har aldrig fått svar...(Kanske "han där uppe" som betalar).. Ja, det är konstiga saker jag funderar på.... På fredag är det meningen att vi ska åka till Hudiksvall och det blir över dagen bara eftersom jag inte vill sova borta och jag har sagt åt maken, att han ska inte behöva ha någon bortförklaring varför vi inte sover kvar, det ska räcka med att vi säger att vi inte ska göra det. Om det är så att man ska behöva ha en "ursäkt", ja då känner jag mig mer handikappad än vad jag behöver göra och det vägrar jag! (Jag har ju svårt att sova hemma på grund av värken, hur ska det då inte vara borta..?) Maken har en kompis, som fyller 60 år (inte i helgen, men nästa vecka) och vi tänkte passa på att gratulera honom när vi är i Hudik, han är konstnär och väldigt "udda", men vi älskar honom! Nej, nu ska jag ta hand om disken, maken är ju "sjuk" igen så han får väl vila sig.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Paula säger:

    Haha, men jag sa ju att han nog var allergisk mot dig! Vet du, den där Ruth har skrivit i min blogg ett par gånger, har varit o kikat på hennes sida o konstaterat att hon är en sk kändispräst vad jag förstår. Hon vill frottera sig bland kändisarna, en linslus är hon o vill bli fotad med dem för att sen lägga upp i bloggen. Jag är inte troende men alla får tro det dom vill, däremot känner jag inget för hennes "gud beskydde dig", det måste jag säga...

    Kramen

    2010-01-20 | 20:31:06
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • Ragnvi säger:

    Morning Åsa! Hoppas gullungarna fick en härlig tid med sina aktiviteter! Visst minns jag sockerplasten! Dom tävlade jag i...isch!

    Kör försiktig på fredag! Kanske åker ni vägen över Trönö?

    Kramen!

    Ragnvi

    2010-01-21 | 08:16:28
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Paula:

    Ja, han nyser ppå...

    "Båtpastorn", hon skrev i sin blogg, att den bästa dagen förra året, det var när hon träffade Carolina Gynning på en affär och blev fotad tillsammans med henne..!?

    "Ytlig, ytligare, ytligaste"...

    Ha dé!/Kram



    Ragnvi:

    Båda hade haft det jättebra med sina aktiviteter..

    Jadu, man kan aldrig veta..men jag tror ju att det blir vägen över Trönö...

    Ha dé!/Kram

    2010-01-21 | 09:24:39
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: