Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Äldsta dottern...

Kategori: Allmänt

...är inte glad! Inte nog med att det snöar, ja, det SNÖAR och inte lite heller, de har fått en vattenläcka från taket in i köket som gör att en del utav väggen är helt förstörd.. (Som för många andra är det snö och is som gjort det.) De har tagit bort fönsterfoder (på insidan) och det är plaskvått och enligt försäkringsbolaget så gäller inte försäkringen då det kommer utav en yttre skada på huset (!?) och då undrar man ju, varför man har försäkring..?! Hon är inte go att tas med just nu dottern, hon kan bli f-bannad hon! Inte nog med det, plogbilen har plogat in deras postlåda, för vilken gång i ordningen vet jag inte! Fadern ringde och undrade om hon jobbat klart, han har barnen sedan igår kväll och ska väl iväg till fjällen med lillprinsen idag kan jag tänka och ville skjutsa hem prinsessan (hon ska ju inte följa med, det blir visst för jobbigt att ha båda två...) Ja, ja, jag ska väl inte skriva så mycket om det, för det lär väl bli ett jäkla liv i så fall... Men, jag kan ju inte låta bli att undra hur sjutton min dotter gör, som klarar av att ha de två tillsammans nästan hela tiden... Maken, han sitter och tittar på film, vi var iväg och hyrde ett par filmer idag, han har skottat snö både högt och lågt (mest högt) så han har gjort sig förtjänt av lite "filmtajm".. Har ännu inte sett vår nyaste lillprins, hoppas att alla är friska på onsdag, för då ska vi ju ha en "tjejdag" dottern, prinsessan och jag och då har vi bestämt att vi ska åka till Gävle, det var bestämt innan lillprinsen såg dagens ljus och nu så blir det ju ännu mysigare! Nej, nu ska jag göra lite mat tror jag, det blir kokt korv med pepparrotssås idag.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • IKA säger:

    Åå fy sjutton då blir man inte glad! Hoppas innerligt att det ska lösa sig för dotter. Nej försäkringar kan verkligen vara ett aber, man ska teckna dem men sedan när man tror att de ska gälla så finns det något litet finstilt som säger precis tvärtom..att de stora bolagen har en förmåga att klara sig det är ju inget nytt och på vems bekostnad??



    Nähä du två blev för mycket "ler", jag vet ingenting om hur saken ligger till men visst är det konstigt att det blir för mycket med två, speciellt när din dotter står inför det faktumet varje dag.



    Att plogbilen rammar postlåda är heller inget kul, hade en sådan på gamla bostadsorten, den föraren hade en förmåga att köra in i våran café postlåda då och då, men han fick ersätta den! Idag ska man tydligen ha mycket skinn på näsan vid behov, kanske djurens lag om "endast den starke överlever" gäller hos oss också.



    Tusen tack för gratulationer till sönernas födelsedag och fina varma ord om E:s epilepsi, det har blivit mycket bättre, skrockfull som jag är när det gäller hälsa så säger jag inte mer än att vi är alla glada och nöjda nu =)



    Varma kramar och välkommen åter

    2010-03-02 | 10:55:39
    Bloggadress: http://mellantidochrum.wordpress.com
  • åsa säger:

    IKA:

    Så skönt att höra att epilepsin blivit bättre, jag håller tummarna att det fortsätter så..

    Jadu, försäkringsbolag...det är ju som du skriver, det finns alltid nåt finstilt som säger än si, än så..

    Ha dé!/Kram

    2010-03-02 | 13:45:10
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: