Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

I hällande regn...

Kategori: Allmänt

...kom hon, med regnjacka och paraply.. Det har alltså SPÖregnat här hela förmiddagen (halva natten också) så nu är det väl rotblöta så det ska räcka ett tag framöver.. Lilla prinsessan kom alltså på en liten visit, så pass lång att hon hann önska pannkaka till lunch.. Hon har tre favoriträtter, det är pannkaka, våfflor och plättar, så hon är ganska lätt att tillfredsställa och det blev faktiskt ett par pannkakor över och dem fick hon ta med sig hem i en påse. Väldiga skillnader i temperaturer från ena dagen till den andra, men efter att ha kollat ett par år tillbaka i bloggen så är det tydligen helt normalt att det är över 25 grader varmt och soligt till att bli regn och bara 8 grader över en natt. Pingstdagen är det idag också, måste erkänna, att detta år så har helgen bara passerat, inga som helst ovationer utan väldigt lugnt och skönt.. I morgon är det ju "vanlig" måndag, annandag pingst finns ju inte i almanackan längre och i morgon kommer mormors lilla Ture på besök igen, men denna gång blir de kvar över natten så det finns mer tid att bara gooooosa! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Paula säger:

    Pingstens betydelse verkar ha försvunnit mer eller mindre, som följd av den försvunna annandagen. Så att inte det var den mest populära tidpunkten att gifta sig på heller längre, kom endast på sjunde plats, tyvärr stod det inte vilken tidpunkt som var populärast, kanske är det midsommar.

    Elva grader har vi idag, lite i snålaste laget, men samtidigt lagom när man promenerar. Det blir inte så långt idag, efter badet är jag rätt mör i kroppen men vi har ju ingen AC i bilen och nu börjar det bli för varmt för hundarna soliga dagar.

    Hoppas din vecka blir skön, jag skulle behöva låna en händig karl, just nu funkar inte kylskåpet i husvagnen, vattenpumpen är trasig och lite annat smått o gott, "ler", tur man inte är kräsen när man är ute i naturen

    Kramen

    2010-05-24 | 14:44:01
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:

    Jadu, "hänryckningens tid", den är nog förbi...

    Ja, min karl är "händig", men det är mest snickrandet han tycker är roligt, vattenpumpar går nog han bet på också...

    Ha dé!/Kram

    2010-05-25 | 11:45:04
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Hej på dig! Hoppas du fick gosa riktigt mycket av nyaste Prinsen! Som nu inte heter Prupp längre läste jag! Bra så!

    Men jisses...blir rent av svettig när jag läser om maken....! Hoppas allt går bra!

    Kramen!

    Ragnvi

    2010-05-26 | 10:42:22
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Du kan inte ana, va charmig och go han är vår lilla Ture, om man börjar pussa på honom så är det väldigt svårt att sluta..

    Som en liten solstråle är han hela vakna tiden, det är en väldig skillnad om man så säger...

    Maken ja...han är värre än värst när det gäller byggandet, men jag säger inget..

    Ha dé!/Kram

    2010-05-26 | 13:26:09
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: