Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Vi hade det så mysigt...

Kategori: Allmänt

..prinsen och jag.. Vi spelade kort och han fuskade och inte gjorde han det "snyggt" heller! Nu lät jag honom vinna de flesta gångerna för han är precis som hans moster en så otroligt dålig förlorare.. Innan klockan var åtta ville han gå och lägga sig och vi låg och läste för varandra, låg och pratade om allt möjligt och jag kan tala om, att det inte alltid är så lätt att vara åtta år och en liten tänkare... Väckte honom med pussar i morse och så låg vi och filosoferade lite innan vi gick upp. Det som inte var roligt, det var när jag skulle lämna honom på skolan, det är brandövning idag och han är fortfarande fruktansvärt rädd för allt som har brand i namnet och brandlarmet, så han var ledsen och rädd, men jag var tvungen att vara bestämd och det gjorde att mitt hjärta blödde... Undrar, om de vuxna, som tog med honom för att titta på när ett stort hus brann ner här i centrum för tre år sedan och sedan talade om, att det brunnit inne människor också fattar vad de gjort! Stackars min lille prins.. Jag har suttit här hemma och varit ledsen över hur hans morgon blev, den som började så bra, han åt stekt ägg, smörgås och drack thé och det är ovanligt för han brukar aldrig kunna äta frukost.. (Nyss ringde dottern och hon skulle ringa till skolan och höra hur det har gått) Hoppas att dagen blir bra för honom, jag kommer inte att träffa de små kungligheterna förrän på söndag för de ska vara hos fadern i helgen. Nej, nu ska jag till frissan, ser som vanligt ut som en tvättbjörn i skallen efter fem veckor så det är dags för en klippning.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    "Vår" åttaåring hade också funderingar kring jobbigheter i skolan som kanske kommer idag. Han har funderat i två veckor... Jag blir jätteledsen och hoppas att skolan är VARSAM, annars JÄ***R får den med Tofflan att göra!



    Kram till dig!

    2010-09-30 | 10:14:25
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:

    De är så sårbara och man kan inget göra många gånger, men prinsen går i alla fall på en bra skola med lyhörd personal, dottern hade pratat med både prinsen och fröken och allt var bara bra..SKÖNT!

    Ha dé!/Kram

    2010-09-30 | 15:08:00
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: