Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

För 15 år sedan..

Kategori: Allmänt

...var jag och min kompis på krogen och dansade.. Det var då jag träffade maken.. Vi har alltså 15-årsjubileum idag och dagen "till ära" har vi ätit en god plankstek (a lá tant raffa) och så har vi faktiskt druckit, inte champagne, men nästintill... Till Gävle har vi varit under dagen, dottern, lilla prinsessan och jag, prinsen ville vara hemma med morfar, båda var lite krassliga (maken nös ungefär 20 gånger igår och då är han genast dödssjuk, prinsen hade varit dålig i magen under natten) så de hade en "killdag" och hade haft det jättebra! Vi var alltså till Gävle för att uppvakta den absolut coolaste lilla Ture som finns! Hur skön som helst i jeans, röd långärmad tröja och svart väst.. Inte nog med det, han fick ett par solglasögon i present av sina kusiner och de var bara som "pricken över i:et"! Ja, han är så frän vår lilla Ture! Om jag får tillåtelse någon gång framöver, då tror jag att jag ska sätt in foton på mina kungligheter, men det beror på om döttrarna ger klartecken... Melodifestivalen har vi tittat på och vi är övertygade om att de små kungligheterna är såååå nöjda med att Linda Bentzing gick direkt till Globen! Maken och jag, vi tyckte ju att The Ark var helt outstanding, men tyvärr så var de ju inte med i tävlingen... Maken, han är ju Lasse Stefanz freak och tyckte ju, att bara för att det var just Lasse Stefanz så skulle ju de gå vidare, men jag sa, att va f-n du måste ju lyssna på låten och visst, den kommer säkert att ligga på svensktoppen i massor med veckor, men inte sjutton har den något i Eurovision song contest att göra! Snälla, rätta mig om jag har fel! En som jag tyckte var riktigt bra, det var ju han Nicke Borg, bra låt och bra framförande... Men, det spelar ingen roll vad de skickar till tävlingen, Sverige måste väl kvala in först och det är ju inte gjort i en handvändning... Det bästa vore ju att lägga ner hela skiten, då fick kanske Christer Björkman aktivt söka nytt jobb, annars blir han med största sannolikhet av med försörjningsstödet och så fick han lära sig hur det är att leva som en riktig Svensk... Tycker, att det är så löjligt att denna man har så otroligt mycket bestämmanderätt över något som vi tv-tittare finansierar med våra TV och Radiolicenser...(Han verkar vara en självutnämnd gud) Nej, bort med honom!!!! Det måste väl för sjutton finnas någon annan som kan "luska fram" dessa bidrag, utav ca. 3000 som anmält sitt intresse, det kan ju inte bara vara Fredrik Kempe som skrivit allting...eller? Men, det är faktiskt riktigt skönt att få reta upp sig på lördagkvällarna ett tag... Ha dé/tant raffa Ja, ja, det blir en flopp som vanligt!!

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Ja hoppas döttrarna ger sitt tillstånd till bilder snart, jag skulle sååå gärna vilja se dina kungligheter, allihopa!



    Skrattade rått åt dina hårda ord om Melodifestivalen, men visst ligger nånting i det du skriver! Hur kan en enda man han sån makt? Se hur dåligt det har gått de senaste åren för Sverige...



    Kramen!

    2011-02-27 | 11:58:39
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan.

    Min blogg har jag ju bestämt ska vara en blogg utan bilder, men vem vet...

    Christer Björkman...kan inte för mitt liv fatta hur han kan ha sån makt!

    Det verkar som om alla artister är livrädda för honom, övergår mitt förstånd!

    Ha dé!/Kram

    2011-02-27 | 16:15:54
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Annaa M säger:

    Ha ha, ja visst är det märkligt hela det svenska mellojippot. Mello är det nya ordet. Det är ok tycker jag. Låter som en saftvariant av mellanmjölk. Jag tyckte också Nicke Borg var bäst. Christer Björkmans makt är obegriplig. Men kanske är det så att faktiskt ingen på SVT riktigt vill ta över. Kanske är risken för stor att allt skulle gå över till TV4 om de började fundera på förändringar.

    2011-02-27 | 22:02:41
    Bloggadress: http://annaama.wordpress.com
  • åsa säger:

    Annaa:

    det som verkligen retar mig, det är att jag avsätter tid till det där "dravlet"!

    Spelar ju ingen roll, Sverige har gjort sitt tror jag och bara vetskapen, att det är Christer Björkman som styr och ställer med järnhand får mig att må illa...

    Har svårt för det där "brunaste tunga kommer längst"..

    Skulle aldrig och har aldrig fallit mig in att "krypa" och "lisma" för någon så som de gör för just honom!

    Ha dé!

    2011-02-28 | 09:54:24
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • paula i pörtet säger:

    Ett lite försenat grattis från mig till er! Så ni träffades på dansgolvet, ja det var ju på den tiden internet inte fanns! Måste säga att hade jag dejtat senare så hade jag nog testat nätdejter, så många av mina bekanta har hittat partners den vägen. Själv har jag ofta fallit för arbetskamrater, så även denna gång med Hasse...(tur man har slutat jobba så det inte kan bli flera romanser, haha)

    Kramen

    2011-03-01 | 20:41:05
    Bloggadress: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här: