Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Förra veckan...

Kategori: Allmänt

...ringde det en tjej från Tele-2 och pratade med min man.. "Eftersom ni är så trofasta kunder"..etc..etc.. Ja, vi skulle alltså få ett så otroligt bra erbjudande på mobilt bredband. Maken är ju så "anti" mot datorer, att han bad dem att skicka information (eftersom jag inte var hemma och det är bara jag som använder datorn) så att vi kunde läsa om vad det innebar och tjejen lovade att skicka det per "snigelpost". Inget annat blev bestämt! Sagt och gjort, idag fick vi ett brev från Tele-2.. "Vi vill börja med att tacka för samtalet häromdagen. Vi är glada över att få VÄLKOMNA DIG SOM KUND PÅ MOBILT BREDBAND. Bara för att du är fast bredbandskund och PASSADE PÅ att TECKNA ditt ABONNEMANG när vi ringde".. Vem f-n tror de att de är?! Eftersom de spelar in samtal när man själv ringer dit så borde de ju ha spelat in samtalet från tjejen på Tele-2... Maken, han är lite "mjäkig" ibland och sa, att...jamen du har ju tänkt skaffa mobilt bredband i alla fall.. JAMEN!!! JAG vill själv välja mitt mobila bredband och Tele-2, de har jag inte haft så bra samarbete med tycker jag, inte servciceminded på den nivå jag anser att ett så stort företag ska vara (eller, små företag ska också vara serviceminded eftersom det är oss de lever på). Tänk, jag blir vansinnig på sådana här grejer, jag kanske inte alls vill binda mig i 18 månader hos just dem! Nu fick ju det här mig att bli varm i alla fall och det behövs ju, eftersom det är svinkallt ute.. Skjutsade prinsen till skolan i morse, prinsessan är fortfarand sjuk, ingen feber, men väldigt hängig och trött, bra att hon får vara hemma och vila upp sig. Tittade ut i trädgården för en stund sedan och då var det tre rådjur som stod och letade mat, kunde inte låta bli att kasta ut lite morötter till dem, mig gör det inget om de går och äter här i sommar också, de finns ju hela tiden omkring oss eftersom vi bor så nära skogen. Vi brukar alltid ha rådjur på tomten, men det brukar vara på kvällar och nätter.. Nej, nu ska jag kolla hur det går med kalopsen som står och puttrar på spisen.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ninni säger:

    Jag hoppas det gäller på tele2 som hos andra bolag att man kan ringa och säga ifrån sig "det beställda" inom två veckor från att brevet om "det beställda" anlänt.

    Läste i en annan blogg om just tele2 och något galet som blivit med något abonnemang där de varit väldigt "luddiga" i samtalet.

    Vill du inte ha det så säg upp det. Men du får nog snabba dig på.

    Min far blev "lurad" att byta abonnemang på fasta telefonen men det kunde jag ringa och säga upp när de fått brevet därifrån. Stackars pappa var ju helt knäckt för han ville ju inte byta bolag men blev totalt överkörd av försäljaren.

    Vad mysigt med rådjur på tomten! Vi brukar se någon enstaka på håll här när de springer över åkrarna.

    Kalops är gött! Men jag gjorde biff stroganoff igår och det är inte så tokigt det heller.

    Ha det gôtt!

    Kram!

    2011-02-15 | 18:54:08
    Bloggadress: http://ninni1960.wordpress.com
  • åsa säger:

    Ninni:

    Maken "röt" till åt de på Tele-2 och nu så har vi rivit brevet och inte sjutton kommer jag att ha dem som leverantör om de beter sig så här!

    Kalopsen blev god, idag är det fläsklägg som gäller (med rotmos)..

    Här ser vi rådjur dagligen, spelar liksom ingen roll vilket fönster vi ser ut genom och det är mysigt.

    Ha dé!/Kram

    2011-02-16 | 08:26:00
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • TT säger:

    Förr var inte mina kontakter med Tele2 bra heller så jag bojkottade dem länge.

    Men nu har jag mobilabonnemang där och allt har faktiskt fungerat finfint.

    Men så där får dom inte göra! Bara att protestera och kräva att får lyssna på samtalet.

    Säljaren hade säkert provision...

    2011-02-16 | 10:13:39
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • åsa säger:

    Tofflan:

    Maken sa, att han visste (fast det gjorde han ju inte, men som sagt var, han "röt" till) att de spelade in varje samtal och bad dem att spela upp just deras samtal och då backade Tele-2...

    Principen kära Tofflan....INGET bolag ska bestämma över mig!

    Ha dé!/Kram

    2011-02-16 | 10:19:56
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Tofflan säger:

    Sånt här ska man INTE finna sig i! Bra att guben sen röt i, för det är den här typen av fula affärsmetoder som får mig att se rööööötttttttt... Tele2, jobbar de ihop med Nokia, kan man undra... Och lite OnOff också, kanske..? MORR!

    Men kram till dig!

    2011-02-16 | 12:35:51
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • Doris säger:

    FRÄCKT !! Sådant får en ju tills att alls inte vilja vara abbonent hos bolaget i fråga, sicka idioter !

    Sköt om dig !

    Kram

    2011-02-17 | 00:31:08
    Bloggadress: http://farmordoris.wordpress.com
  • åsa säger:

    Doris:

    Ja, inte lite fräckt heller!

    Men, än så länge bestämmer vi själva vilket bolag vi vill ha..

    Ha dé!/Kram

    2011-02-17 | 15:40:31
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: