Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

"Pensionärsvarning"...

Kategori: Allmänt

...måste jag nog kalla det.. Ja, att maken ställde klockan på ringning i morse, bara för att han skulle iväg och äta semla på "Veterankraft"! Jamen...det var mellan 9-11 som det skulle serveras semlor och informeras lite om vad som händer just nu och vad som kommer att ske framöver och det var helt frivilligt att komma dit.. Maken "älgade" iväg (ja, han är "högt kluven" och har väldigt långa ben) för han hade bestämt att han skulle gå dit och visst får han göra det ( det tar ca. 45 minuter), sen ska han visst gå hem igen och ja, det får han också gärna göra! Det innebär, att jag har ett par tre timmar för mig själv och jag njuter redan! Nu ska jag först hänga tvätt, sedan ska jag åka och handla, för lilla prinsessan ska vara här efter dagis, jag hämtar henne före mellis, då ska det alltså ätas mellis här och just idag hade jag tänkt att det ska serveras våfflor (prinsessan älskar det) och så ska vi väl ha något smarrigt till fikat... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Härligt! Mys och gott har ingen ålder!

    Kram!

    2011-02-22 | 19:49:08
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:

    Kram!

    Ha dé!

    2011-02-22 | 22:15:51
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Doris säger:

    ha, ha, karlar är väl för härliga not ... Min svåger brukar låta väckarklockan ringa om helgerna för att känna efter OM han är utsoven som han inte är och han somnar om igen MEN hans fru kan inte somna igen ...

    Sköt om dig !

    Kram

    2011-02-26 | 02:22:40
    Bloggadress: http://farmordoris.wordpress.com
  • Ninni säger:

    Skrattar gott åt Relacoms besök och konstaterande, från marken, att allt är som det ska.

    Tycker du också att det är skönt att vara ensam hemma ibland? Jag har ju sån tur så sambon jobbar så jag har oftast flera timmar varje dag då jag är ensam hemma och kan göra precis som jag vill men jobbar han i närheten så kommer han hem både till frukost och lunch.

    Jag tror att vi med fibro behöver få lägga upp dagarna lite som vi känner att vi vill och orkar och det gör man bäst i ensamhet då man inte behöver ta hänsyn till nån annan.

    Nu ska jag "beta av" alla dina blogginlägg uppöver.

    Kram.

    2011-02-26 | 13:31:58
    Bloggadress: http://ninni1960.wordpress.com

Kommentera inlägget här: