Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

En rolig ekorre...

Kategori: Allmänt

..har vi som kommer på besök.. För bara en liten stund sedan så knackade ekorren på fönstret, den tyckte väl att jag varit för snål på gottis antar jag.. Har ju alla sorters fåglar runt fågelbordet och så ekorren, ja, det brukar vara två ibland och de tycker nog att det är rena rama smörgåsbordet här för jämnan, men just idag var det "bara" solrosfrön och det var tydligen inte nog eftersom ekorren knackade på och satt kvar och tittade på mig precis som att, "jamen ge mig nåt gott då"! Kastade ut lite skorpor som var i småbitar och det verkade duga... Maken, han håller på för fullt i "snickarboa", han gjorde klart en till låda med lock som vi ska ha tomburkar och pantflaskor i och sen så "beställde" jag ett elementskydd, eftersom vi har element från "stenåldern", jag tycker att det är snyggt med elementskydd och så har han ju något att göra.. Efter det tror jag att jag ska "lägga in" en "beställning" på ett nytt skoställ som jag ska ha i hallen, ja, det gäller att ha ideér.... Han är jätteduktig på att snickra ihop saker som jag "beställer" och jag har insett, att jag ska vara jäkligt tacksam att jag har så händig karl! Ska strax gå upp till mina små kungligheter en sväng, prinsen är hemma från skolan för han är sjuk, feber och hosta, precis som många andra just nu... Ute har det varit fint väder, liiite sol och ungefär 5 minusgrader, det är "lagom" tycker jag... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ninni säger:

    Vilka härliga ekorrar! :-) Jag har sett en härutanför också men inte sjutton kommer den och knackar på mitt fönster inte. Får hoppas att inte Snoozen eller Kajsa tar vår ekorre.

    Visst är det en gudagåva med en händig karl!!! Vad bra att du bara kan göra beställningar så där. Och så har han något vettigt att göra också då. När du beställt allt du vill ha så kan han ju göra lite och sälja kanske? ;-)

    Ha det gôtt och passa du blir smittad av Prinsen.

    Kram.

    2011-01-25 | 19:46:15
    Bloggadress: http://ninni1960.wordpress.com
  • Tofflan säger:

    Å! Ekorrar... Jag såg ett TV-program om ekorrar för många år sen och det visade sig att ekorrar är otroligt smarta - bland annat på att sno åt sig gottis och mat! :D



    Kram och forsätt göda de små ekorrarna!

    2011-01-25 | 22:54:21
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Ninni:

    Det är jättebra att ha en händig karl, men det är svårt att hitta på saker åt honom att konstruera, han är som ett litet barn ibland..

    Ha dé!/Kram



    Tofflan:

    Visst är ekorrar klipska, det ser jag varje dag här vid fågelbordet och jag fortsätter att ge dem en massa gottis för jag är glad över att ha dem här!

    Ha dé!/Kram

    2011-01-26 | 15:52:29
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Doris säger:

    Du "SKA" verkligen vara tacksam !!!

    Om jag ber Maken att fixa något här blir han sur och tycker att jag "pressar" honom ...

    Sköt om dig !

    Kram

    2011-01-31 | 03:48:05
    Bloggadress: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här: