Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Expert på att ge mig själv dåligt samvete..

Kategori: Allmänt

...det är jag det!
Vi var till Eskilstuna över dagen igen maken och jag, maken skulle hjälpa "personen"  med "finliret" som gällde fönsterfoder och en massa "teman" som det medförde..
Hade pratat med min bror tidigare i veckan och sa då, att "jag hör av mig då vi är i E-tuna" för broder med fru kom hem i helgen från Skottland och vi är ju nyfikna maken och jag eftersom vi ska dit i september.
Vi kom till E-tuna vid halvelvatiden och då var det fika, sedan så åkte dottern och jag och handlade och det tog ett par timmar, tillbaka till utgångsläget och då var det namnsdagsfika eftersom det är Margarethas dag idag och vi alla, jag, båda döttrarna och lilla prinsessan har det som mellannamn och det alltid firas med antingen tårta eller bakelse!

Efter det så var det en massa smågrejor som det skulle donas med och sedan åt vi en ganska tidig middag (Burgundisk köttgryta, som jag hade med mig) och helt plötsligt så var klockan jättemycket!!

Kom på att jag skulle ju ringa min bror!

Sagt och gjort...jag ringde och hans fru svarade och jag tror ju inte, att de tycker så bra om mig eftersom det blev så sent när jag hörde av mig, men jag har bestämt mig för, att efter att ha skrivit det här inlägget på bloggen så ska jag strunta i andra och bry mig lite mer om mig själv...

Måste sluta att ha dåligt samvete för en massa saker, det tar ju bara energi ifrån mig som jag behöver till annat, som att kunna fungera fullt ut trots mina begränsningar till exempel..
Vi hade en bra dag i E-tuna i alla fall och det är så roligt att vi kan ställa upp och hjälpa till och att alla blir nöjda!
Elvis, han blev sååå glad då vi kom hem, hoppade in i bilen innan vi hunnit kliva ur och det, det är ett tecken på att han saknat oss!
Lite (mycket) "fjäskfärs" fick han och ny mat eftersom han faktiskt varit inne och ätit upp under dagen och han var så kelen, men han fick ingen puss på nosen, har fortfarande minnet kvar av kalasandet på gråsparven!
Nu är han ute igen, men han kommer väl och väcker oss i morgon bitti vid femtiden antar jag..
Det som var synd idag, det var att Ture med mor varit hit och vi var ju inte hemma...
Dottern hade besökt sin farmor och farfar och eftersom vi alltid brukar vara hemma så ringde hon inte utan tänkte överraska oss och få äta middag tillsammans, men...
Det kommer fler tillfällen, men visst kändes det ledsamt att vi inte fick träffas, det händer ju så mycket med Ture nu, han pratar och har sig och så är han så otroligt go!
Nej, nu ska jag nog ta och gå till sängs, är faktiskt trött efter den här dagen...
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Ibland räcker inte tiden till, liksom. Och man kan ju alltid ringa sen och förklara att man inte hann/orkade eller att det blev för sent för det man gjorde drog ut på tiden...etc etc. Men jag vet, det är lättare sagt (!) än gjort... Du verkade i alla fall ha haft en bra dag!

    Kram!

    2011-07-21 | 08:17:28
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:

    Vi hade en jättebra dag, trots att det drog ut på tiden och kontakten med brodern blev lidande..

    Ha dé!/Kram

    2011-07-21 | 10:56:54
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • paula i pörtet säger:

    Ja du Åsa, du får ta o klona dig o bli några flera Åsa så du räcker till för alla!

    Nog är det ju så att ibland blir det tokigt, o på sommaren rör folk på sig på ett annat vis. Det är ju stört omöjligt att få till alla möten på bästa sätt. Vi ska till Hasses systers 50-årskalas i augusti i Stockholm o tror du inte att butiken där Hasse jobbar extra har satt upp honom på jobb den lördagen? Nu hoppas vi att det går att byta bort...

    Kramen

    2011-07-21 | 17:00:01
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:

    Visst är det så, att man skulle tamejsjutton behöva vara klonad emellanåt!

    Nu kan ju jag "ta på mig" mer än jag behöver känslomässigt många gånger, men det är väl bara så....

    Hoppas det löser sig med Hasses ledighet, det måste väl gå att fixa på nåt sätt (förhoppningsvis)

    Ha dé!/Kram

    2011-07-22 | 00:30:45
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Ragnvi på jobbet säger:

    Får väl börja med att hurra lite i efterskott till namnsdagen...min blir på Kristinadagen...när jag var barn firades den men inte nu...vi var också många som hette så och eftersom de flesta var hemma i Åsveden under sommaren så blev det en orsak till tårta, fniss!

    Förstår att det kan kännas kymigt med din bror...men tror säkert att dom förstår om du förklarar! Kan ju hända vem som helst! Ibland vill man mer än man klarar...

    Kramen till dig o Fågelskräcken!

    Ragnvi

    2011-07-22 | 09:21:54
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Grattis till dig i förskott, din dag är ju på söndag och jag hoppas att du får något gott till fikat!

    Det med brodern ordnar nog till sig, det skulle ju varit bra om man kunde klona sig emellanåt...

    Ha dé!/Kram

    2011-07-22 | 09:29:27
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: