Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Jaha, det var den grannen..

Kategori: Allmänt

...det..
Maken, som faktiskt kan bli hederligt förbannad var ut och sa till vår granne när klockan var 8.50 och de hade satt igång både gräsklipparen och röjsågen, att det var hänsynslöst att föra ett sånt jäkla liv så tidigt en söndagsmorgon!
Svaret han fick var, att "hänsyn, det skiter vi i", vi gör som vi vill och hur länge tänker din "prinsessa" sova då?
Jo, jag tackar jag!
Prinsessa, det är inte kattskit det inte! (Undrar om jag får nåt apanage..)
Nu blev ju maken ännu argare och han sa, att det handlar inte om oss utan om alla andra här på gatan som kanske hade tänkt sig att få sova ut nu då det är helg och att man ska respektera det och inte börja låta illa hur tidigt som helst..
Kan bara konstatera, att dessa grannar, de kommer med största säkerhet aldrig mer att hälsa på oss och inte gör det mig något, för grannens "resonemang" slutade på rena sandlådenivån och det betackar vi oss från!
Kan inte förstå, att det ska vara så svårt att förstå, att när det är helg då vill ju i alla fall ungdomar sova länge och det är ju inte så lätt med den ljudnivån som grannarna har...
"Bitchen" på gatan, det blir väl jag som vanligt, även fast det var maken som ilsknade till, men va sjutton, det bjuder jag på!
Har förresten varit till Gävle en sväng och pussat på lillfisen Ture, sååååå skön!
Vi har ju 13-årig bröllopsdag idag och vi "firade" den på så vis, att jag var till Gävle och maken han har grävt och grävt och i morgon ska han gjuta, han har haft "hjälp" av Elvis nästan hela tiden och enligt maken har det varit hur mysigt som helst! 
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Känner igen agerandet från grannarna precis! Mina hälsar efter två år fortfarande inte på mig. Men det är ingen större förlust - för mig.



    Kram!

    2011-06-20 | 08:16:03
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:

    Jag har ju bestämt mig för längesedan att hälsa, vare sig det är "puckon" eller inte så..

    Men jag kan ju garantera att de inte kommer att hälsa tillbaka..

    Ha dé!/Kram

    2011-06-20 | 09:05:07
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: