Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

"Sju torsdagar i en vecka"...

Kategori: Allmänt

...sa mannen att han trodde det skulle vara innan jag skulle säga, att jag fryser och det den 17 juni!
Det regnar och regnar, mycket mellan varven och det gör mig ingenting, men det är kallt tycker jag, bara omkring 10-graderssträcket!
Det är defenitivt inte skönt ute, det tycker inte Elvis heller, han är ut en liiiten stund och det är väl bara för att kolla om det finns några fåglar som trotsar vädret och luftar sina vingar, men tji får han för fåglarna de har jag varken hört eller sett på hela dagen..
Fredag är det idag och det blir inte många knop här resten av dagen, ska elda lite i kakelugnen och se på en film tror jag, det är ju verkligen ett sånt väder.
Det har ju städats på förmiddagen, vi körde "arbetsfördelning" maken och jag, han fick dammsuga under sängarna och sedan så klippte han gräset (det hade inte börjat regna klockan nio) och jag dammade, dammsög och torkade golven.
Att han var ute så pass tidigt och klippte beror mest på att han var till tandläkaren redan vid sjutiden i morse och eftersom det är vardag så kan man ju klippa vid den tiden och förresten så var det redan andra som var ute med gräsklippare och trimmer..
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ragnvi säger:

    Morning i Dalom! Samma trökväder här idag..men vi har haft kallt o varmt om vartannat denna veckan!

    Nu till en rättelse...jag har inte semester än...jobbar nästa vecka också men sen! Fast i år känns det mest konstigt...blir så ibland när jag har tidig semester...och inte ska vi göra nåt speciellt heller...pengabrist, mageländet o ingen djurvakt...får ta nån endagtur....

    Kramen!

    Ragnvi

    2011-06-18 | 09:54:03
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Har nog aldrig varit så frusen någon gång förut mitt i sommaren, det är som högst +13 grader här och jag tycker att det är "husket"..

    Maken och jag ska bara vara hemma i sommar, det är faktiskt skönast, inte någon "semesterstress" här inte!

    Kan vara hur skönt som helst att bara åka iväg lite under dagen...

    Ha dé!/Kram

    2011-06-18 | 19:34:15
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: