Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

+ 15 grader innan klockan nio...

Kategori: Allmänt

...det bådar ganska gott för dagen tycker jag! Blåser gör det, men det gör ingenting, då är det bra torkväder för mina mattor jag håller på att tvätta.. Idag ska jag fixa med min sålåda hade jag tänkt, det blir ju den och ett par blomkrukor i år, allt annat får vara eftersom jag varit så pass "kravlig" att det enbart känns jobbigt med mer och vitsen med det hela är väl, att det ska vara kul.. Maken, han ska visst dona med sin moped, det är ju bra att han har lite att göra när han är ledig också, annars skulle väl han bli alldeles för rastlös kan tag tänka. Elvis, han är ute och jagar humlor (favoriten) och jag tycker det knastrar så äckligt när han kalasar på dem efter att ha fått ner dem på backen med tassen, fast jag berömmer ju honom förstås! Få se, om vi hinner träffa de små kungligheterna något innan de ska till fadern, de kommer att vara där ända tills nästa måndag så det kommer att bli lååååång tid... Nej, nu är det dags att sätta igång! Hoppas all får en trevlig söndag! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Inga M säger:

    Här har det varit Sköna söndag, lugnt och fridfullt! Vi har bara varit.



    Hoppas _Du får en bra vecka!

    2011-05-22 | 16:46:34
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • åsa säger:

    Inga:

    Här har vi bara tagit det lugnt mellan varven ( har rensat lite brännässlor och annat ogräs) och det har varit en jätteskön dag!

    Ha dé!

    2011-05-22 | 22:58:57
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: