Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

En sån där j-la "lövblås"..

Kategori: Allmänt

...låter förbaskat illa!
Vi bor ju ganska nära ett hyreshusområde, det är bara en gammal banvall emellan och just nu håller vaktmästaren på att blåsa löv!
Ja, han gjorde ju det hela dagen igår också, så jag undrar ju hur mycket löv det finns kvar...
Alltså, det låter som en motor du varvar till max och man väntar liksom på att det ska växlas upp, men inte då!
Vääääldigt enerverande!
Hoppas för allt i världen att den som håller på med "lövblåsningen" har jättebra hörselskydd, annars är väl denne ganska lomhörd vid det här laget...
Är ute och målar mellan varven, det snöar ungefär en gång i kvarten och för en timme sen så snöade det som riktig "julsnö", stora fina flingor som dalade så fint..
Det är ju bara 3 Maj än så länge, kommer ihåg när det snöade massor en vecka före midsommar, det kom över en decimeter och jag var övertygad om att mina plantor hade tagit allvarlig skada, men inte då, har aldrig haft så frodande land varken förr eller senare!
Målar gör jag alltså, det tar längre tid än man tror med en liten lekstuga, det är massor med saker som ska målas och nu är det ju tre olika färger, röd, blå och vit som gäller och ibland är det riktigt "pilligt" speciellt för mig som rätt som det är bara tappar penseln...
En utmaning hela tiden, men det blir bra och det är ju huvudsaken.
Sällskap har jag utav Elvis, han är jätteintresserad utav pensel och roller, rollern är nog häftigast tror jag!
Nej, nu har jag haft tillräckligt med "rast" ut och jobba med mig!
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Löblåsar låter verkligen illa, precis som såna där sopmaskiner som nu tycks invadera mitt bostadsområde. Först klagar folk på att det inte plogas på vintern, sen klagar de på ATT det plogas för att det stör. På våren klagar folk på att det ALDRIG sopas upp grus och nu klagar JAG på att det sopas upp grus. Att man aldrig är nöjd! ;-)

    Tur att du har en egen assistent i Elvis!

    Kramar till er båda! :D

    2011-05-04 | 14:16:27
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:

    här har det varit både lövblås och sopmaskiner idag, så nog har jag fått min beskärda del, väldigt enerverande ljud och som "grädde på moset" så har en granne haft grävare där hela dagen!

    Men, men, man får ju lov att stå ut...

    Elvis, han är mest i vägen, men han är ju rolig samtidigt!

    Ha dé!/Kram

    2011-05-04 | 18:19:34
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: