Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Underbara barn...

Kategori: Allmänt

...som bara "är" och förgyller tillvaron till max för oss!
Det blev en spontan resa till Gävle idag och den som följde med var lilla prinsessan.
Äldsta dottern och "mågan" har ju separerat och nu ska huset ut till försäljning och det medför att det ska "stylas"...vilket innebär att allt personligt ska bort, inga "kärringgrejor" ska finnas på väggarna och inga fula dukar tex. ska finnas framme...
Det innebär också, att det fanns en massa saker som tillhört de små kungligheterna som bland annat en pool (ja, en som det går några kubik vatten i och som maken och jag införskaffat) en större studsmatta (som jag vägrar ta hit till oss igen) och en stor gungställning och inget utav det där ville vi ha hit till oss igen, utan det blev ett telefonssamtal till Gävle och nu så har Ture allt det där!
Lilla prinsessan och jag passade på att leverera sakerna då vi ändå hade tillgång till släpvagn.
Ett par cyklar blev också levererade, de har stödhjul båda två så nu så, nu är det bara att vänta, att Tures ben ska växa så de räcker ner till pedalerna...
När alla grejor lastats av och lagts på gräsmattan hemma hos yngsta dottern, då kunde man satt upp en skylt där det stod.."Gårdsloppis"!
På vägen hem från Gävle satt vi och pratade om allt möjligt lilla prinsessan och jag och helt plötsligt frågade hon mig, "om jorden fanns när jag var liten"...?
Vad svarar man på det?
Jag förklarade på "mitt" sätt ( så pedagogiskt jag kunde) och det tog en 2-3 mil ( körde 80 km/timmen...hade ju släp) så ni kan ju förstå, att det var "pedagogen" i mig som talade....
Vet inte, om hon blev något klokare, det blev inte jag i alla fall....
Ha dé!//tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Så bra att det finns en kusin i lämplig ålder för att ta hand om grejorna! Hoppas allt går bra, separationer och husförsäljning kan vara jobbiga saker.

    Kramar!

    2011-05-08 | 19:27:43
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • Tofflan säger:

    Försökte kommentera här igår, men det funkade inte.

    Skänt att grejorna kommer till användning hos lille kusinen.

    Kram!

    2011-05-09 | 10:57:41
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:

    Situationen är väl inte den allra bästa, men det är bara att kämpa på..

    Ja, det är tur att det finns yngre förmågor som har nytta av grejorna, det är ju inga fel på dem, bara det att de är begagnade.

    Maken och jag har ju investerat i rejäla saker så de lär hålla åtskilliga år..

    Ha dé!/Kram

    2011-05-09 | 18:57:44
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: