Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

"Hej vad det går"...

Kategori: Allmänt

...Nu är det torsdag igen...
Torsdagar har ju, åtminstone för mig i min värld varit en soppdag och givetvis så ska det tillagas lite soppa hos tant raffa idag!
Maken gillar kålsoppa, väldigt mycket förknippad med just Hudiksvall eftersom det är den soppan som säljs när det är höstmarknad där.
Sagt och gjort, det blir kålsoppa!
Väldigt trist väder idag, det är mulet och grått, visserligen ganska varmt, men man känner sig så trött...
Elvis, han har legat hos oss nästan hela natten, troligtvis för att det spöregnade och var ett riktigt "skitväder" från kvällen ända fram till morgonkvisten.
Han har förresten inte gått upp ännu den slöfocken!
Maken, han är iväg och införskaffar lite spik, skruv och annat roligt så att han har att ta av nere i "snickarboa" där han helst håller till och pular med än det ena, än det andra..
Jag tvättar, inte alls roligt, men jag litar inte på maken då det gäller tvätten, han kan få för sig att blanda hej vilt han, med mottot "allt blir ju rent i alla fall"!
Nej, nu ska det göras lite soppa..
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • paula i pörtet säger:

    Ja fy för den lede va trist det var idag. Jag skickade Blinka med Hasse på jobb idag, så slipper jag sticka ut näsan! Ska nog börja måla lite på min tavla igen, det var längesen nu. Helgen är ju vi i Falun o sköter djur och ungar. Kanske kan vi ses?

    Kramen

    2011-10-27 | 13:03:53
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:

    Hör av dig då ni är här så kan vi ju träffas!

    Ha dé!/Kram

    2011-10-27 | 13:24:14
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Inga Magnusson säger:

    Ha h... känner igen filosofin när det gäller män och tvätt. Här är mannen portförbjuden i tvättstugan sedan många år tillbaka då han tvättade ett stort antal stora spikar också. Det kostade oss en ny tvättmaskin. Och sorteringen skulle det inte heller bli något med. Jag sköter allt som har med tvätt att göra och jag gillar faktiskt just den sysslan. Gubben städar lite mer

    2011-10-31 | 06:23:46
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här: