Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Gävle...

Kategori: Allmänt

...ska jag strax åka till..
Ska vara barnvakt till Turebus!
Yngsta dottern ringde igår och undrade om jag hade något speciellt för mig idag och jag sa som det var, att nej, det har jag inte!
Då undrade hon om jag hade möjlighet att komma över till Gävle och vara med Ture ett par timmar på eftermiddagen då hon hade ett jätteviktigt möte på jobbet.
Ture ska vara hemma från dagis i dag också eftersom han kräktes lördag/söndag och hon vill vara helt säker på att han inte smittas.
Jag tycker ju att det ska bli jätteroligt att få rå om honom alldeles själv för en gång skull och jag är nästan 100% säker på att det kommer att bli filmtittande, det är ju Nicke Nyfiken som är favoriten och som Ture kan titta på hur många gånger som helst..
Ute är det inte så kallt, ett par minusgrader bara, det kommer smååååå snöflingor, knappt så att man kan säga att det snöar..
Morris är lugn idag, det har tydligen inte varit någon grannkatt på besök inatt och skulle det vara så, att det kommer in andra katter, då får vi skaffa en ny kattlucka, en med chip...
Dyrt som sjutton, men vad ska man göra?
Hoppas alla får en fortsatt bra tisdag!
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Ha en riktigt mysig dag med den lille mannen!
    Kram!

    2012-12-18 | 13:38:56
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Sååå mysigt har vi haft det tillsammans!
    Ha dé!/Kram

    2012-12-18 | 20:13:30
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: