Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Tycker inte att det händer...

Kategori: Allmänt

....någonting...
Men, det gör det ju om man bara tänker efter lite..
I fredags så var det meningen att vi bara skulle hjälpa äldsta dottern och "personen" med att flytta lite kartonger och annat "brôte", men att bara gå och vänta på att det ska bli lördag och dags att flytta större saker, det ligger liksom inte för maken (och mig)..
Jag kom med förslaget att det skulle kolla om det fanns någon ledig släpvagn att hyra och det fanns det!
Sagt och gjort, på eftermiddagen var det mesta flyttat och de kunde sova kvar i huset på natten och på lördagen flyttades resten, som inte var så mycket utan det gick undan!
På söndagen kom de små kungligheterna hem från fadern och de var så lyckliga då de fick greja och dona i sina små rum.
Ja, de har varsitt litet rum, det är "kattvindar" som gjorts iordning och så är det ett stort "allrum" mellan där de kommer att kunna vara och spela tv-spel och rita och om jag känner lilla prinsessan rätt så kommer det snart att vara invaderat av hennes dockor.
"Allrummet" kommer också att användas som gästrum, det blir bara toppen alltihop!
Nu återstår det "bara" städningen utav lägenheten, men vi är några stycken som hjälps åt så det kommer inte att bli några problem.
Ture var ju hit i helgen också, han var på 83-årskalas, det var hans gammelfarmor som fyllde år och de sov kvar fredag till lördag.
Inte klokt vad det händer massor mellan gångerna vi ses, han utvecklas med stormsteg!
Den 25:e fyller Ture 2 år och jag måste ju säga, att tiden flyger fram!
Han prata meningar med sex ord och det är duktigt gjort för en så liten krabat och han talar verkligen om vad han vill och inte vill!
Idag tänker jag inte gå utanför dörren, visserligen så är det "varmt", ja, om man jämför mot helgen då det var mer än 25 minusgrader, jag tror att det bara är ett par tre minus just nu..
Har gjort chili con carne och ska ta och fixa lite helstekt karré, lika bra att passa på medan lusten finns..
Elvis, han tycker nog att livet leker igen!
Så kallt som det varit har ju inte lockat till utevistelse för honom utan han har varit inne och terroriserat oss och jag trodde att jag skulle bli knäpp på honom ett tag, för han har legat och smygit på oss vart vi än har gått och rätt som det är så har han hoppat fram och nästan skrämt livet ur mig!
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Oj så snabba ni är! Skönt att de nyinflyttade får hjälp med flyttstäden av lägenheten - sånt vill man inte alls tänka på när man har flyttat till nytt!



    Kram kram!

    2012-02-07 | 15:26:39
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • Ninni säger:

    Vad skönt att få flytten undanstökad tidigare. Förstår att ni ville få det gjort. :-) Trevligt för de små kungligheterna att få ett varsitt litet rum också.

    Har Ture redan blivit 2 år! Ja, nog går tiden fort allt.

    Här har även Snoozen upptäckt att det är rätt skönt ute igen.

    Ha det gôtt!

    Kram.

    2012-02-07 | 19:44:47
    Bloggadress: http://ninni1960.wordpress.com/
  • Paula i pörtet säger:

    Haha, läser om gammelfarmor 83, och själv är jag 57! Ojoj, men ibland känner jag mig ju som hundra...

    Den söta mamman till mitt barnbarnsbarn är mörk men i övrigt liknar Vanessa mest sin pappa! På söndag ska dottern ta med sig Paulina och hälsa på, Benjamin är i förnekelsestadiet och honom går det inte att kommunicera med för tillfället. antagligen är han skamsen och generad och vet inte hur han ska hantera detta, så man får ligga lite lågt. Eftersom han har ADHD så reagerar han inte som andra utan sluter sig som en mussla när han inte mår så bra.

    Men han har tid på sig att smälta allt detta nu och jag hoppas att han snart ändrar uppfattning och tycker det är häftigt att vara pappa!

    Kramen

    2012-02-08 | 13:18:30
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Tofflan:

    När det gäller min make så finns det bara "on,off", inget mellanläge så därför går det undan!

    Ha dé!/Kram

    2012-02-08 | 18:23:49
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ninni:

    Det nya boendet för dotter med familj är bara toppen!

    Skönt om det blir lite varmare så katterna kan vara ute och göra av med sin överskottsenergi, jag håller på att bli knäpp på Elvis mellan varven..

    Ha dé!/Kram

    2012-02-08 | 18:26:17
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • åsa säger:

    Paula:

    Tänkte just på Tures gammalfarmor då du skrev att Vanessa kommit (en bedårande liten prinsessa) och att du nu var gammelfarmor..Liiite ålderskillnad..

    Du ska se, att Benjamin till slut, då han som du skrev fått bearbeta allt, kommer att tycka att det inte är så hemskt att bli pappa trots allt..

    Ha dé!/Kram

    2012-02-08 | 18:30:03
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: