Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Vårkänslor och revirtänkande..

Kategori: Allmänt

...kan inte vara lätt..
"Gatuskräcken" Elvis har varit ute och slagits, inte en gång utan flera gånger under helgen!
Han måste ha åkt på lite däng för han vägrar att använda kattluckan när han ska gå in och ut och förra gången han gjorde likadant så hade han ju ett stort sår uppe på huvudet, nu ser vi inga yttre skador, men han kan ju ha huvudvärk ändå...
Grannkatten, han som bor två hus ifrån oss är väldigt stöddig just nu, han kan ju inte räkna med annat än stryk då han envisas med att försöka sitta på Elvis trappa!
Kan tala om, att det är ett jäkla liv på katterna stup i ett, de skriker och morrar åt varandra och det låter riktigt kusligt emellanåt.
Elvis kom in i lördags kväll med en konstig "sörja" på hela ryggen, det kändes som olja/fett av något slag och vi försökte få bort det mesta med diskmedel och vatten, men det finns lite kvar och just där så tappar han väldigt med päls, det är stört omöjligt att få bort alltihop och Elvis kommer inte åt att tvätta sig mitt på ryggen så det får väl nötas bort antar jag...
Igår var vi till Gävle och uppvaktade vår lilla Turebus på hans 2-årsdag!
Ture hade sin kompis Tilde där (dotter och mågen var barnvakt) hon är en vecka äldre än Ture och man skulle kunna tro, att de var tvillingar.
Lika lockiga i håret och nästan samma hårfärg, Tilde var lite kortare än Ture, men så är hon ju tjej också, det var jätteroligt att se deras "samspel", de var så goa mot varandra.
Man fick liksom en liten "hint" av hur det kommer att bli framöver..
Vi var även till IKEA i Valbo, en löningshelg!
Mycket folk var det, men det gick faktiskt bra ändå!
IKEA hade ju ett erbjudande i helgen om att man fick spjälsäng gratis (?) om man köpte en madrass till den samme och i Västerås och Stockholm var det helt slutsålt, men i Valbo så fick äldsta dottern tag i två stycken!
Det finns ju en spjälsäng, en oval som maken och jag köpte till prinsen då han föddes, men den har Ture och den måste ju han få ha så länge han vill och som sagt, dottern fick två sängar med madrasser till ett pris av en säng i vanliga fall, säng utan madrass..
Ja, hon behöver ju två sängar, dubbelt utav allt!
Ute är det ett fint väder, vi har knappt någon snö kvar och för min del så behöver det inte komma någon mer heller.
De små kungligheterna har sportlov denna vecka och ska vara hos fadern från i morgon och jag hoppas ju att de får möjligheten att åka lite skidor, det finns många bra preparerade spår här runtomkring och några slalombackar så...
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Ja jisses, somliga blivande päron behöver ju dubbelt av allt... Oj oj, tur att tant Raffa är så snäll! :D



    Kram!

    2012-02-27 | 14:27:27
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:

    Ja, jag är snäll, men den här gången får de bekosta utrustningen själva, vi har ju redan gjort det en gång...

    Ha dé!/Kram

    2012-02-27 | 16:42:48
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: