Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Allmänt "olustig"...

Kategori: Allmänt

...känner jag mig i hela kroppen...
De tre mest vanliga biverkningarna man kunde få av min nya medicin mot svettningar, som egentligen är en medicin mot inkontinesns (!?) de har jag ju!
Men just den här "obehagskänslan", den kommer sig förmodligen av att jag har hjärtklappningar titt som tätt och det är väl något jag får leva med om jag vill slippa svettas antar jag!
Trött är jag också, som en "gnu" och det är ju typiskt vid Fybromyalgi, just tröttheten..
Gnällkärring, det är jag det!
Men, men, det är min blogg och jag skriver precis vad jag vill i den!
Vill jag skriva om värk och trötthet så gör jag det, vill jag skriva om mina små kungligheter så gör jag det med!
Få se, om nummer tre i tronföljden kommer och hälsar på i helgen, han och hans föräldrar är nog väldigt nyfikna på nytillskotten, som för övrigt blir en vecka idag!
Ute är det ganska mulet idag, omkring 15 plusgrader, varmare i solen då den behagar titta fram några sekunder i stöten..
Det ska inte bli något regn enligt väderprognosen, men jag chansar inte med att hänga ut tvätt, så fort jag gör det så kommer det mörka moln och regn, en helt otrolig "sommar" vi har i år!
Det enda positiva är ju att jag bara har behövt vattna i"sålådan" ett par gånger hitintills, men det växer fast det varit så kallt och blött, jag skördar sallad och persilja (älskar persilja) varenda dag och på altanen växer gurkorna och där har jag skördat två fina gurkor, jättegoda!
Elvis, han är riktigt rejält "putt" på mig, han fick sig en "tjockablängare" utav mig då han helt oprovocerat attackerade mig!
Var ju tvungen att visa honom vem det är som bestämmer i det här huset och inte är det då han!
Han är en väldigt dominant katt så det gäller att vara bestämd och visa tydligt att det är vi människor som har bestämmanderätten!
Har jag talat om, att jag är rädd för katter?
Nu ska jag ta och bege mig till affären, ska inhandla lite fisk till middag..
Ha dé!/tant raffa
 

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Man får gnälla om sina krämpor på sin egen blogg! Jag gnäller över min häl och min alien just nu och även om värken och problemen inte försvinner känns bördan lättare att bära!!
    Kram!

    2012-07-04 | 15:55:45
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Du har alldeles rätt!
    Ha dé!/Kram

    2012-07-04 | 17:51:16
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: