Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Man kan inte se sig mätt...

Kategori: Allmänt

...på de små, små prinsarna..
Igår var vi upp och hälsade på de små kungligheterna igen, det var prinsen, prinsessan, morfar och jag som sammanstrålade med dotter/måg och "nykomlingarna".
Vi träffades vid cafeterian och det fanns ytterligare nyfödda med släktingar där, tre stycken faktiskt!
Nu var ju Julius och Wilgot de som var minst till växten, men hualigen så små alla nyfödda är!
Givetvis så fick morfar prova att hålla i sina barnbarn och båda två sov så gott i morfars stora trygga famn, som prinsessan sa, "jamen, det ÄR ju skönt i morfars knä, så det är väl klart att de somnar när de ligger där"!
Idag har de dragit sonderna och eventuellt att de får åka hem på permission över natten, då brukar det ju bli så, att de får stanna kvar hemma, men allt beror på gulsotsprovet..
Båda har fått lite gulsot, vanligt vid för tidig födsel och det skulle visst tas ett nytt prov nu på eftermiddagen, men de äter i alla fall bra, det har vänt så att de har gått upp i vikt så nu väger de väl omkring 2,5 kilo skulle jag tro.
Har glömt av hur liten prinsen var då han föddes och hur liten han fortfarande var då han fick komma hem från lasarettet, det var ingen stor kille det inte!
Maken, han har jobbat med flytt idag och kom hem och tänkte att han skulle klippa gräset, för det var en flytt som skulle fortsätta ikväll var det meningen, men han blev inringd efter en kvart så...
Efter vad han berättar så undrar ju jag, om det inte ställs några som helst krav på dem som har hjälp från socialen, om man bara kan "skita i" allt och bara kräva att man ska ha och ha!
Förbannad, det var bara förnamnet vad maken var då han kom hem!
Fick alldeles nyss ett SMS från dottern att de får åka hem på permis, men hon själv har frossa, så det kanske är mjölkstockning på gång...
Kan ju även bero på sömnbrist och att hon fått ny blodtrycksmedicin, hon har väldigt högt blodtryck..
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: