Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

En bestämd 10-åring...

Kategori: Allmänt

...är han min store prins Elliot!
Var till frisören med honom i förrgår, erbjöd mig eftersom modern hade full upp med de små.
Det är "drop in" hos frisören och det brukar vara flera stycken som jobbar där på salongen, men just då var det bara en..
Vi fick vänta lite Elliot och jag eftersom det var en man som satt och blev friserad och ytterligare en satt och väntade på sin tur, men det fanns ju böcker med olika herrfrisyrer och det var ett jädrans bläddrande och kommenatrer från min unge herre, inte vidare tyst heller, men det var riktigt roligt!
Han bestämde sig för att han ville ha kort på sidorna och lite längre uppe på huvudet så han skulle kunna fixa lite olika frisyrer..
Hos herrfrisören klipps det oftast med maskin och frisören frågade snäll, om han kunde klippa med sån, men NEJ sa Elliot!
Frisören blev inte glad, för det tar dubbelt så lång tid att klippa med sax och det hade kommit ytterligare tre kunder som väntade, men Elliot han var bestämd, ingen maskin förutom lite i nacken!
Jag gillar ju att han vet vad han vill och han har så tjockt hår att det faktiskt blir mycket snyggare med en rejäl genomklippning med sax!
Till saken hör också, att frisören har det ganska svårt med svenska språket och han tittade på mig ett antal gånger (jag satt en bit ifrån och väntade) men jag bara ryckte på axlarna och såg väl allmänt dum ut för jag visste ju, att det där fixar Elliot och mycket riktigt, frisören fick "bakläxa" när det gällde klippningen i nacken, men till slut så var kunden nöjd!
Idag har de åkt till Eskilstuna dotter med familj, vi ska vara kaninvakt och den här gången har de inte glömt att lämna nyckel!
November månad har vi gått in i nu och det märks verkligen, fy så mörkt och trist det blir tidigt på eftermiddagen, ännu mer nu då den lilla snö vi fick har tinat bort, vi har just nu + 5 grader och varmare ska det visst bli..
Allhelgonahelg är det till helgen och vi ska till kyrkogården och tända ljus för våra nära och kära, en fin helg tycker jag.
Synd bara, att den hela tiden ska blandas ihop med Halloween..
Ha dé!/tant raffa
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: