Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

"Morris"...

Kategori: Allmänt

...kommer han att få heta vår "nya" katt..
Idag har vi varit till katthemmet i Borlänge och tittat på katt och det var en jättestor svart (kolsvart, inte ett vitt strå) hankatt med ett och ett halvt öra som gick fram till maken och visade att han ville bli kelad med!
En katt de haft på katthemmet i 5 veckor och som de aldrig hört spinna, spann så det lät som ett "tröskverk" när maken kelade med honom!
Katten som de kallade för Znake verkade väldigt lugn och "stabil" och att den gillade maken, det fanns det inget tvivel om, den kom även fram till mig och spann, men det var när den var "klar" med maken.
Nu var det en riktig bjässe och frågan är ju, om han kommer igenom kattluckan?!
Vi fick lämna en intresseanmälan och så vill de att vi besöker katthemmet ett par gånger till och det tycker vi är bra, det är seriöst och på så vis ser man ju om det bara var en engångshändelse, det att katten kom fram spontant.
Men, katten kommer att döpas om, maken vill att den ska heta Morris och då får den väl det då!
Mellan 2-3 år tror personalen på katthemmet att han är och han tycks inte bry sig så mycket om barn utan accepterar de barn som brukar vara med personalen där och det låter ju bara bra!
Kan nog lova, att till helgen har familjen utökats med ett stycke katt!
Senare idag ska jag till Borlänge en vända till, men denna gång tillsammans med äldsta dottern och lilla prinsessan, vi ska till Kupolen och kolla efter "finklänning" till prinsessan.
Det blir en "tjejgrej" eftersom vi tre åker, inga tvillingar eller storebror ska vara med och jag vet, att prinsessan tycker att det är hur skönt som helst!
Prinsen, han kommer också att få egentid med sin mor, han behöver ju också "finkläder", det kommer att bli dop i slutet på december och så är det ju nyår också och inte att förglömma, julafton!
Jodå, dop är bokat den 29 december så det blir lite att stå i innan dess...
Ute är det ett så fruktansvärt dystert väder!
Kan inte med detta mörker som är, man måste ju ha lamporna tända hela dagen, inte undra på att man blir trött!
Jag är ju kroniskt trött ändå eftersom jag har de medicinska problem som jag har, kan ju inte påstå, att det blir bättre...
Men, nu så kommer det en ny individ som vi får "slösa" vår kärlek på och jag tror ju att Morris kommer att trivas här hos oss och förgylla vår tillvaro.
Ha dé!/tant raffa
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: