Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Jaha....

Kategori: Allmänt

...då har man blivit ett år äldre igen då...
På "kanelbullens dag" till och med!
Har varit hos äldsta dottern idag och hjälpt henne med tvillingarna då "personen" och maken var till Eskilstuna över dagen och hämtade en massa grejor, en snöslunga bland annat, kan ju behövas för det står väl inte på förrän vintern är här!
Idag har Wilgot kommit på att man kan greppa saker och dra dem till munnen, en stor "sak" tyckte ju mormor förstås!
Häftigt är det att se och höra Wilgot och Julius nu då de kommit liiiite underfund om varandra, de "pratar" till varandra med en helt annan "ton" än till oss andra, liksom lite ljusare i rösten och de blir glada att se varandra nu, förut så grinade alltid en utav dem och den andre flinade!
Men, det är jobbigt för de sover aldrig samtidigt, det är alltid en som är vaken och det innebär ju att det går i ett hela tiden...
Men, de har i alla fall kommit på att på natten, då ska man sova, åtminstone en 3-4 timmar i sträck, sen kan man  få lite mat för att sen somna om igen.
Mormors Turebus ringde och sjöng, "ja må leva, ja må leva, hurra, hurra" och jag blev så glad för han var väldigt pratsam och han talade om att han blev "görglad" (var han nu fått det uttrycket ifrån) när han fick prata med mormor!
Sköna barn!
Nu känner jag mig ganska trött och tänker göra en tidig kväll, maken sitter och kollar på någon film, jag ska ta och lägga mig med en bra bok, det är bättre än tv tycker jag.
Ha dé!/tant raffa
 
 

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Men GRATTIS kära vän!!!!
    Kram!

    2012-10-04 | 22:02:23
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Tackar, tackar!
    Ha dé/Kram

    2012-10-04 | 23:47:06
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se
  • Doris säger:

    Tur för din dotter att ni bor så nära varandra att du kan hjälpa henne, måste vara tufft att ha tvillingar !
    Sköt om dig, kram

    2012-10-07 | 04:32:50
    Bloggadress: http://farmordoris.wordpress.com
  • åsa säger:

    Doris:
    Kan skriva under på att det är mer än heltidsjobb att ha tvillingar och är de sen inte synkroniserade för fem öre, ja då är det jobbigt!
    Ha dé!/Kram

    2012-10-08 | 10:43:10
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: