Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Andra advent..

Kategori: Allmänt

...är det idag..
 
Vaknade till en kall morgon (ja, enligt mig) det var -15 grader och det tycker ju jag är 10 grader för mycket!
Snö har vi, det är väl en 25-30 cm och det räcker!
 
Morris, han är snäll han, kommer in med småfåglar till matte och han kan väl inte förstå varför jag inte reagerar så där jättepositivt, för det gör jag inte!
Kan tala om, att det är ett fasligt jagande innan man får tag i f-nskapet för det är ju inga döda djur han kommer med, färskt ska det vara!
 
Igår var det dansuppvisning och eftersom de små/stora kungligheterna dansar i olika föreställningar så blir det så att man måste gå både dag och kväll, det är så otroligt viktigt för dem!
Det allra bästa var nog att moster från Gävle också kom och tittade, Ture fick vara hemma med fadern för de hade fått främmande och det hade blivit så sent för lillprinsen i alla fall.
Jätteduktiga är de på att dansa och det var två jättebra föreställningar!
Det dansas idag också, men idag faller det på faderns lott att vara publik..
 
Maken är kvar i England, han kommer hem på tisdag och hur höga är oddsen att han och "personen" landar på exakt samma tid, men en på terminal 2 och den andra på terminal 3?
Jag ska åka till Arlanda och hämta dem, gruvar mig lite för det kommer att vara mörkerkörning hela vägen och det gillar jag inte nåt vidare, men jag kör nog bara ditvägen..
 
I morgon bitti ska jag klippa mig, ser som vanligt ut som en tvättbjörn i skallen efter fem veckor, kan inte förstå att håret växer så fort!
Ska bli riktigt skönt att bli av med det!
 
Nu ska jag ta och göra mig iordning och åka över till Julius och Wilgot en stund, dottern behöver säkert handla och det kan ju vara skönt att slippa ha vildbasarna med sig, passar på då de ska sova middag.
 
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Oj oj, jaa, mörkerkörning är fruktansvärt! Det är verkligen tufft nu när jag kör i mörker både morgon och kväll. Jag jobbar ganska nära Arlanda, men har ju inte lika lång resväg som du... Hoppas Maken och Personen kommer in samtidigt så att du slipper vänta på nån av dem! Det ska bli snö i morgon, tisdag, här i området också, så kör försiktigt!!!!
    Kram!

    2013-12-09 | 20:29:19
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Nu har jag kommit tillbaka från Arlanda och det var väldigt jobbigt väglag, slaskigt, snöigt och blött!
    Nu blev det förändring för Personen, avmönstring imorgon förmiddag (stormen Sven ställde till det och de fick lov att gå i hamn och invänta bättre väder) men maken fick jag ju med mig hem i alla fall!
    Ha dé!/Kram

    2013-12-10 | 23:23:32
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: