Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Man ska stå för sina åsikter...

Kategori: Allmänt

...tycker jag...
Man kan ju inte tycka och tänka precis som alla andra, men det viktiga är enligt mig, att har man en åsikt, då ska man stå för den!
Spelar ingen roll, om andra tycker annorlunda, det måste de ju få göra!
Nu tänker jag på Laila Wahlgren Bagge, en människa jag har ganska svårt för, men hon hade ju skrivit i sin blogg om hemlösa och mobiltelefoner..
Alltså, det hon skrev, det var ju hennes åsikt (som jag inte delar) men nu så har hon "bett om ursäkt" och talat om, att hon menade inte det hon skrev..
Varför måste man gå ut i media och göra "avbön" när man klantar till det?
Det var nog lite klantigt formulerat det hon skrev, men det var hennes åsikt!
Likadant med Martin Melin, han fick ju också göra "avbön" i media efter att han skrivit sin åsikt om kriminella på sin blogg!
Jag fattar inte..
Ska man inte få ha en egen åsikt?
 
Här i Falun har vi fått lite snö, inte mycket, men maken har varit och skottat på de ställen han klipper gräset på sommaren och tanterna hade blivit så glada när han sandade och "gjorde så fint" som en tant hade sagt..
Han som är hyresvärd på dessa ställen inser nog att han har en "guldgruva" i maken, för tänk så många benbrott maken förhindrat, kan bli dyrt det!
 
Är inte riktigt kurant i magen idag, det är väl det förbaskade magviruset som härjar inom familjen fortfarande kan jag tro, skonkost blir det och jag är ju en sån som tror på gamla huskurer, så vitpepparkorn har jag också svalt ett antal idag..
Ska ju inte ha någon effekt enligt de som "förstår sig på", men det är ju inte skadligt att försöka..
Ha dé!/tant raffa
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Det är märkligt, det där! Jag tycker att man ska stå för sina åsikter - men man kan ju också stå för att man går med på att ÄNDRA åsikt om man nu gör det. Fast de exempel du skriver om ovan känns mer som att de har fallit för påtryckningar... Och kanske bör man som "kändis" tänka efter lite mer före än vi vanliga dödliga... Vi hade en lokalpolitiker som bloggade elakt men roligt. Han höll på att bli "avrättad", men han vek sig inte. Däremot förklarade han ett antal gånger hur han hade tänkt. Blogginläggen tog han INTE bort. Bra gjort, tycker jag - även om jag inte delade hans åsikter till 100 procent.

    Läkarbesök här idag eftersom området nära operationsärret verkar inflammerat. :-(

    Kram!

    2013-01-18 | 18:45:55
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Håller med dig!
    Jag är ju ganska säker på att, även fast de gjort "avbön" så har de ju fortfarande samma åsikt...
    Hoppas allt gick bra hos doktorn.
    Ha dé!/Kram

    2013-01-18 | 22:22:02
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: