Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Fyyyyyy vilken påsk....

Kategori: Allmänt

...det blev...
Ja, roligare har man ju haft än denna påsk, som för övrigt inte är slut ännu!
Tvillingarna var ju sjuka, de kräktes och bajsade i parti och minut från onsdagen och i fredags så kände jag, att nu är det kört!
Mycket riktigt, man kan verkligen säga, att jag blev totalt dränerad!
Kände mig hyfsat bra när jag vaknade imorse och det var så skönt, ända tills maken for upp som skjuten ur en kanon från sängen ut på toaletten och kräktes! Jisses, så han kräktes!
"Personen" kräks också och har "näradödenupplevelser" han med och den där påskmiddagen, den får vi nog ta till midsommar istället!
 
Prins Elliot och prinsessan Elvira kom hem till modern igår efter att ha varit hos fadern och faktiskt ett par dagar extra för att slippa den värsta smittan, men nu så är det ju fullt av baciller i huset igen.... jag hoppas verkligen att de klarar sig...
 
Julius, han är såååå grinig och gnällig, men det är tänder på gång i överkäken, skulle tro att de spricker fram väldigt snart, kanske redan imorgon och man förstår ju, att det måste göra fruktansvärt ont på den lille stackaren.
 
Wilgot, han är familjens lilla pajas!
Alltid ett stort leende och han tokar sig för att få alla att skratta, även sin tvillingbror och han älskar all mat till skillnad mot brorsan som grinar illa åt allt!
Väldigt, väldigt olika är de!
 
Morris, han tyckte säkert att eftersom det är påsk så ska man äta fågel och kom därför in med en sådan i morse, vi tackade och släppte ut den igen, föredrar kyckling eller kalkon faktiskt!
Ha dé!/tant raffa
 

Kommentarer

  • paula i pörtet säger:

    Ja vilken hemsk påsk ni stackare har haft! Kräksjuka är nog det värsta jag vet, har väldigt svårt för att kräkas..Nu hoppas jag att ni snart är krya igen och kan börja njuta av tillvaron!
    Kramen

    2013-04-01 | 11:52:08
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • Anonym säger:

    Paula:
    Denna påsken kommer vi nog aldrig att glömma!
    Men, det kan ju bara bli bättre nu och visst, att kräkas ÄR bland det värsta som finns!
    Ha dé!/Kram

    2013-04-01 | 21:26:56
  • Inga M säger:

    Oj, vilken helg ni har haft! Det går massor av influensor just nu. För några veckor sedan insjuknade sonen på avresedagen härifrån och åkte hem rejält febrig för att sen ligga av och till en vecka. Dotter insjuknade andra dagen här under påsken, feber och ont i kroppen, och blev liggande i två dagar. Tack o lov så klarade alla andra sig från smitta så vi hade en bra påsk ändå, men någon konstrunda blev det inte .
    Ha en bra dag!

    2013-04-02 | 07:24:12
    Bloggadress: http://inga.blogg.se
  • Anonym säger:

    Inga:
    Verkar som att det är väldigt många som legat däckade denna påsk, men nu kan det ju bara bli bättre!
    Ha dé!

    2013-04-02 | 11:13:58

Kommentera inlägget här: