Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

"Pippina pippar"....

Kategori: Allmänt

...så sa äldsta dottern när hon var liten och det var fågelsång hon menade..
I morse var det fågelsång redan vid 6-tiden och det är väl ett säkert vårtecken om något!
Ett annat vårtecken är ju de skrikande katter som befinner sig på vår tomt, vi räknade till sex stycken maken och jag och längst upp på altantrappan låg Morris som en riktig buddha!
Är ju övertygad om att Elvis aldrig skulle ha tillåtit en enda utav dem att beträda tomten utan ett riktigt slagsmål!
Det är skönt att Morris inte har samma "fightingspirit" som Elvis..
 
Maken, han är dunderförkyld och jag tycker faktiskt lite synd om honom..
Tror att jag är på väg att bli krasslig jag också, känner mig inte på topp, det är något på gång i kroppen och det vore ju typiskt om man skulle bli liggande i påsk då Turebus äntligen kommer på besök!
 
Vi ska sammanstråla hos äldsta dottern, det blir lite knytkalas, fast om sanningen ska fram så står nog jag för den mesta maten...
Köpte en lammstek idag och jag hoppas ju att den kommer att smaka bra, är ju inte så förtjust i får/lamm, men vet att de flesta anser det vara en delikatess.
 
Påskägg har jag fixat åt de små kungligheterna, de tre minsta får inga sötsaker utan det blir andra grejor istället och de två äldsta får en slant så att de kan köpa vad de vill.
Måste ju säga, att jag har blivit lite "bekväm" med åren..
 
Ute är det ett strålande väder, många minusgrader på morgonen, men varmt på dagen och det har varit likadant i över en vecka och man kan ju hoppas, att det håller i sig över påsken, men...
Ha dé!/tant raffa
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: