Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Tänk, så ledsen...

Kategori: Allmänt

..man kan bli..
 
Har haft kontakt vis bloggen med en annan bloggare i flera år och även haft h*n som vän på facebook, men har nu tagit bort h*n efter att ha blivit både ledsen och besviken..
 
Det var så, att jag kommenterade en kommentar som en annan gjort på h*n´s facebooksida och jag fick minsann veta, att det var inte bara en onödig kommentar, jag var arrogant också!
Är det nåt jag INTE är så är det arrogant!
 
Tyckte då, att det var så orättvist att jag ansåg att h*n inte var värd min vänskap längre och det känns, inne i hjärteroten!
Men, att anse min kommentar onödig (jag hade fakta) och just det där ordet arrogant...nej, då är man inte snäll, inte enligt mig i alla fall..
 
Har idag varit till äldsta dottern på morgonen och fixat iväg de större kungligheterna till skolan eftersom modern börjar jobbar tidig, vilket innebär ganska långa dagar för twinsen på dagis, men det är bara två veckor det handlar om, sen kan dottern styra upp sina arbetstider lite mer.
 
Maken är till vårdcentralen, han har högt blodtryck tydligen och det är ju bra om han får en "besiktning" och eventuellt medicin om det behövs..
 
Ute är det ett underbart höstväder idag, solen skiner från en klarblå himmel och luften är lite "krispig", det är så härligt!
Det var minusgrader imorse så både motor och kupévärmare fick arbeta ett tag innan jag tog bilen, men nu är det säkert en 7-8 grader varmt så en Elfridatur blir det säkert efter lunch.
 
Ha dé!/tant raffa
 

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Det var tråkigt att läsa! Du är verkligen inte arrogant, du är omtänksam och hjälpsam, enligt mig och min bild av dig. Nu har vi ju aldrig träffats IRL, men du skickade t ex blommor till mig när jag var nyopad, det värmde mycket! Jag har många som kallar sig min vän som inte hörde av sig då.
    Sen har du och jag inte alltid lika åsikter, men det är en annan sak. Arrogant? Nej det tycker jag INTE!
    Kram!

    2013-09-25 | 15:22:39
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Tack!
    Det där med arrogant, det finns ingen av mina vänner/bekanta som känner igen det i mig enligt dem, så jag är ganska övertygad om att jag INTE är det!
    Men, det sårade mig, det gjorde det..
    Ha dé!/Kram

    2013-09-25 | 17:45:01
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se
  • Tofflan säger:

    Jag blev så jävla arg, på ren svenska! När jag dessutom fick mig tillslängt i ansiktet av en person som inte kan stava till ordet snäll att jag klär mig i offerkofta gick jag i taket! Ska jag inte ens kunna ventilera mitt mående på min blogg? Var annars? Jag har inte människor tillgängliga 24-7 som vissa andra har.
    GAH jag blir rasande, känner jag!
    Vi får försöka att inte ta åt oss, men det är skitsvårt! Arrogant är du INTE!!!
    KRAM!!!

    2013-09-25 | 19:38:32
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • Inga M säger:

    Det finns en fördel med att träffa på puckon på nätet jämfört med irl; det är lätt att bli av med dem. En knapptryckning så är de borta och man slipper ha mer kontakt. Jag har bloggat rätt länge nu och avslutat ett par kontakter under de åren. Någon som jag bloggat kort tid med utan att säga nåt, bara slutat kommentera och en som jag bloggat länge med genom ett förklarande mail. Livet är för kort för att ha kvar sårande människor i vänkretsen, det finns så många att trivas med istället.

    2013-09-26 | 05:47:31
    Bloggadress: http://inga.blogg.se
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Just det där uttrycket "offerkofta" tycker jag är kränkande!
    INGEN vet hur du har känner och har det och att påstå en sån sak...känner hur blodtrycket stiger och det är ju inte bra, det är högt nog ändå!
    Det konstiga är ju, att man tar åt sig fast man vet, att det är helt galet det de påstår!
    Ha dé!/Kram

    2013-09-26 | 13:39:22
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se
  • åsa säger:

    Inga:
    Ja, det är ju bara en "knapptryckning" bort, men det känns, för just denna person har jag tyckt och tänkt så bra om..
    Men....nu visade ju h*n sitt rätta ansikte, det "krackelerade" efter några år och ska man se det positivt ( och det ska man ju) så vilken tur att jag omger mig med så många fina människor!
    Ha dé!

    2013-09-26 | 13:44:04
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: