Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Februarilördag...

Kategori: Allmänt

...är det idag och närmare bestämt den 8 februari..
 
OS-invigningen var igår i Sotji och jag kan ju inte påstå, att jag var intresserad..
Maken satt och tittade och det tog ju flera timmar bara intågandet och efter det var det ju "typiskt ryskt" enligt mig, med militärmusik, balett och annat tråkigt!
 
Det finns mycket som retat upp mig i veckan som varit..
En sak är den där skattedirektören, en MAN som ansåg att gömda kvinnor inte behövde skyddat boende och identitet eftersom de i princip bara "inbillar" sig en rädsla..?!
Hur f-n vet han hur de känner?
Skrämmande tycker jag!
 
Ögoninflammation har jag fått och det är inte roligt!
Ser ut som om jag varit ute och festat rejält, men jag har knappt varit utanför dörren (man kan ju festa hemma också förstås) och det är så irriterande, kletar ihop stup i ett..
 
Ikväll är det melodifestivalen och jag ska vara barnvakt åt mina fyra små kungligheter då modern ska till Arlanda och hämta hem "personen" som nu mönstrat av och kommer att vara hemma fyra veckor.
Ingen rolig resa den här sista som gick till Nigeria och bara en massa piratvatten, kapningar av fartyg skedde så gott som dagligen och det kan ju vem som helst räkna ut, att det inte var en trevlig tripp precis...
Vi ska äta "pulled pork", en önskan från de större barnen och sen så blir det väl att "glufsa" en massa annat smått och gott.
 
Ute är det ett riktigt tråkväder, ett par varmgrader och grått, jättegrått!
Det var meningen att det skulle vara "Runn winter weekend", ett arrangemang där allt händer på sjön Runn, men nu så är isarna så lömska att de skjuter upp allt ett par veckor och maken är lite besviken, han hade sett fram emot sparkracet som är en häftig grej, det är sparkar som de byggt om och satt på starka motorer och jädrans vad det brukar gå undan!
Men, nu får han hålla tillgodo men skidåkning på tv istället..
 
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: