Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Inte lätt...

Kategori: Allmänt

...att vara barn ibland..
 
Att vara skilsmässobarn, det är inte lätt att vara och jag kan förstå att det är svårt för den "nya" vuxna som kommer in i en familj att ta plats, plats på rätt sätt!
Allt handlar om respekt enligt mig, respekterar man inte varandra då kan det vara ganska "kört" och just det där med barn, så viktigt att man visar dem respekt och det gäller från barnens sida gentemot de vuxna också, men vi vuxna måste förstå att barn är barn och lyssna på dem!
Har man haft så många år på sig att bygga upp en relation och det inte funkar, då måste man rannsaka sig själv tycker jag och det absolut VÄRSTA jag vet, det är när man gör skillnad på barn och definitivt då man gör det i samma familj!
 
Har ju skrivit inlägg förut som jag av "hänsyn" till vissa tagit bort, men tänker jag inte "curla" de vuxna längre, det får de klara själva!
 
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Nej man ska aldrig göra skillnad på barn i samma familj, oavsett vilken vuxenroll man har! Jag har fyra bonusbarn och jag älskar dem lika mycket alla fyra - fast på olika sätt. De är ju olika individer!
    Kram!

    2014-03-31 | 19:40:45
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Du har alldeles rätt, precis så har jag alltid sagt till mina barn och nu barnbarnen.
    Alla är vi olika individer och man älskar dem, men kanske på lite olika vis och man måste alltid respektera varandra, vare sig man vill eller inte...
    Ha dé!/Kram

    2014-03-31 | 22:21:02
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: