Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Blir så långt....

Kategori: Allmänt

...mellan inläggen...
 
Dagarna går och de går fort!
Tycker väl inte att det händer speciellt mycket, men det gör det trots allt!
 
Har inte varit till doktorn ännu, för "min" är sjuk för tillfället och jag vill inte gå till någon annan, så det tjuter och piper hela tiden och får väl göra det då!
 
Ute har det grönskat rejält!
Vitsippor, blåsippor och tussilago finns det i massor och syrenhäcken är full med knopp, det har ju som vanligt en tendens att gå för fort så här i början, hoppas att det ska draaaaaa ut på det lite så man får njuta fullt ut.
 
I morgon ska jag på danstävling!
Elliot och Elvira ska dansa och jag kommer att vara så nervös och det gäller nästan hela dagen eftersom Elliot dansar klockan 10 och Elvira klockan 14.
Håller tummarna för mina små (stora) kungligheter!
 
I förrgår var Julius och Wilgot här och de klippte gräset åt morfar och mormor!
Morfar kom hem och hade köpt varsin gräsklippare åt dem och de blev så lyckliga!
Väldigt billiga sådana och likadana, det är väldigt viktigt att de är just likadana, annars är det stor risk för "inbördeskrig"!
 
Förresten twinsen...
BVC-besök i tisdags visade att Wilgot, han är 3 cm längre än brorsan och väger ett halvt kilo mer, har ju sagt att de är väldigt olika!
Ja, Julius är 89 cm lång och Wilgot således 92 cm "över havet" ;)
Julius, han sa till mig att..."jag lytter så myttet om dej mommo" och Wilgot kontrade med "ja åsså" och gissa, om mommo blev rörd.
 
Maken, han har jobb i sommar han!
Just nu är det fyra altaner som ska byggas (via Veteranpoolen) och ett hus som det ska bytas fasad på och jag har sagt åt honom att han måste avsäga sig gräsklippningen som han annars har på somrarna, för annars kommer han inte att orka.
Han har ju en gräsmatta här hemma också.....
 
Har haft besök av min vän *M* idag och jag är så glad för det!
Har ju som sagt inte så många vänner, bekanta har jag massor, men de vänner jag har, de är jag väldigt rädd om och väldigt tacksam att de finns.
 
Ha dé!/tant raffa
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: