Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Ljuvliga måndag...

Kategori: Allmänt

...för det är väl vad den var, eller...
Solen har skinit hela dagen, inte ett moln på himmelen, helt perferkt!
Den hade varit perfekt om jag inte haft så mycket att göra, men nu lyckades jag att skjuta upp görandet till i morgon i stället! Och då ska det bli ännu varmare...så...skönt... Svettas redan som en "gnu". Har övervikt och äter hjärtmedicin som gör att jag svettas ofantligt mycket emellanåt, det låter som om jag är en stor flodhäst, men det anser jag mig inte vara i alla fall. Det behöver inte bero på värmen att jag svettas, men den kan vara en bidragande orsak. Mycket har nog med min blodsockernivå att göra, har lust, att ha ett papper jag kan visa fram när folk glor och pratar i mungivan till varandra. Många tycks tro, att jag njuter av att svettas som en "gnu", men det gör jag inte alls!
Jag duschar minst en gång om dagen och alla vet, att rent svett det luktar inte.

Det är ju tillåtet att sitta och svettas i en bastu, då är man ju både social och trevlig.
Du kan även ligga på en playa någonstans, betalat skitdyrt för att svettas,då jävlar är man en trevlig typ, att svettas, det är bara nyttigt...
Hoppas, att det ska ses som nyttigt för mig också en gång.
Tänk, i dag har jag och min man besökt en flaggstångsfabrik! Det finns faktiskt en bara två mil härifrån...
Jag blev imponerad och undrade om den var ny, nja, sa killen vi har funnits i 50 år nu....Man blir ganska flat, hade aldrig tidigare hört talas om att det fanns flaggstångsfabrik i Dalarna överhuvudtaget.. man lär sig något nytt varje dag! Sådana saker tycker jag är häftiga, gissa om det fanns yrkesstolthet där !
Hunden, hunden, nu är han här igen, han är för go, nu har han lagt sitt huvud i mitt knä, jag KAN inte låta bli att se honom tycker han.
Ska släppa ut honom en sväng så han gör ifån sig inför natten.
Ha de´! tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: