Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Nu har jag....

Kategori: Allmänt

...vattnat det som ska vattnas ute, det är otroligt, va torrt det är..
Här hos mig har det varit den absolut varmaste dagen den här våren/försommaren, inte ett moln på himlen och alldeles vindstilla.
Jag tycker inte om när det är så här varmt, det är skillnad om man är vid havet för där fläktar det ju alltid lite, så där kan det faktiskt hända att jag också kan njuta...
Byrackan, han har hållit en "låg profil" i dag, vi var ute på en promenad tidigt i morse, men annars så har han mest legat och sovit.
Han har ju varit ut i trädgården och gjort sina behov, men inte på nå´t vis visat att han ville gå nå´n längre sträcka..
Kan förstå honom, det har inte varit skönt...
Sitter just nu på altanen, har alla fönster öppna på vid gavel och fläkten på högsta och det är här som det är svalast och termometern visar på + 32!
Finns inte en möjlighet på denna jord att jag skulle tycka att det är skönt, det är vidrigt!
Så säger alla, att "man ska inte klaga"...nehej, varför inte det?
Kan väl inte finnas nå´n vettig person som tycker att det är skönt att gå till sängs och det är över +25 grader i sovrummet...eller..det kanske finns de som gillar att det är varmt som f-n när de ska sova, jag ska ha svalt!
Men, jag har faktiskt suttit ute under parasollen i dag och läst en bok, fast jag vaknade utav att jag snarkade!
Måste väl ha sett ut som en "fågelholk" i dag ocskå...
Jag tittar ut på den där höga aspen som jag ser från min altan, det finns inte en tillstymmelse till vinddrag uppe i trädkronan, då är det vindstilla!
Nu ska jag kolla med min lilla byracka, om han vill gå ut på en promenad, det märker jag om jag tar och visar honom kopplet och om han då vänder bort huvudet, ja då vill han inte gå ut..
Enkelt...
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • TT säger:

    Tänk om det kunde vara varmt och fint med lite vindfläkt på dagarna och så sjönk temperaturen drastiskt efter 21.00 så man fick sova!!

    2008-06-08 | 20:23:43
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här: