Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Man kan inte annat än...

Kategori: Allmänt

...bli full i skratt åt byrackan. Hade varit och handlat och byrackan var med, fick sitta i bilen och vänta den kvart jag var i affären. Tyckte det var lika bra, att han var med för efter affären var vi till skogen en sväng. När jag kom hem så satte jag ner kassarna med varor på hallgolvet och skyndade mig in för telefonen ringde. Det var maken som ringde och vi pratade några minuter och sedan när jag skulle gå ut i hallen och hämta kassarna så såg jag i ögonvrån att byrackan stod i soffan och riktigt smaskade... Han hade snott en skiva fläskkarré! Han hade alltså flyttat på en massa varor i kassen för att komma åt karrén som det även var plast på runt förpackningen...inte nog med det..han hade snott den finaste biten också! Nu tog jag ifrån honom den och gissa, om han blev sur... Han ska få den sedan, jag steker väl på den också när jag stekt de andra. Han är full i sjutton, det måste jag ju säga, ena stunden är han så "tafflig" att jag måste lyfta honom i och ur bilen och bära honom upp för altantrappan när han ska in efter att ha varit ute i trädgården... Jag kan inte bli arg på honom när han är olydig, jag tycker att det är ett friskhetstecken... Här hos tant raffa är det spridda skurar i dag och det är inte speciellt varmt, omkring sju grader bara så det blir nog att elda i kakelugnen till kvällen. Det var dåligt väder i England också, i alla fall där maken är. Nej, nu ska jag och byrackan ta en liten promenad för just nu så är det uppehåll. Önskar alla en skön helg! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Garbo säger:

    Hahaha kan just se det framför mig :D)))

    Mina vovvar speciellt den stora trycker ner nosen i matkassen när man kommer hem och frustar o smaskar för det är ju som så att jag brukar ha nått gott däri såsom märgben el grisöron...

    Ja dom e för goa och tar man inget kanske men heller inget får ;)



    Ha en fin helg!

    /Kram

    2008-10-03 | 13:55:12
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • Åsa säger:

    Garbo:

    Ja, det där med att sticka ner nosen och kolla om det finns nå´t gott, det har alltid byrackan gjort också, men oftast nöjer han sig med det...men inte i dag..

    Ha dé!/Kram

    2008-10-03 | 14:21:23
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • skogsfrun på dal säger:

    Hej, kul att du tittade in hos mig och jag blev så glad över att du också har en gammal ibland piggare hund som får leva och smaska fläskkarré. Absolut ett hälsotecken att han försåg sig;)

    Undrar lite vad för slags byracka din hund är? Alla var de byrackor* från början vet du;)

    2008-10-03 | 19:44:46
    Bloggadress: http://barasaras.bloggagratis.se
  • Ragnvi säger:

    Heja Byrackan! Bättre lycka nästa gång!



    Nej, jag behöver verkligen inte gå över ån efter vatten, på gott o ont!

    Även vi kunde ta en promenad idag mellan skurarna, skönt! Jo, jag tror jag kommer att bli mycket nöjd med slagbordet och priset var bara 250 kr!!

    Hmm, som du kanske förstått så är inte jag heller trådsmal, minst 30-40 för mycket! Inte klokt egentligen! Men, har varit smal! Inser jag nu!

    Fy för att må så dåligt att man inte kan äta! Har hänt här några gånger också...nä, hellre som jag är nu än smal och olycklig!

    2008-10-03 | 21:14:14
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • Åsa säger:

    Skogsfrun på dal:

    Byrackan, han är en gentleman utav rasen Whippet och han är världens finaste även fast han har "stela öron"..de ska ju ha "rosettöron" gu´bevars...

    Ha dé!



    Ragnvi:

    Ja, jag brukar ju säga att..hellre överviktig än skitviktig och jag håller med dig att..hellre några kilon för mycket och lycklig än trådsmal och olycklig (jag har också varit det) fast det kan vara svårt att förstå.../Ha dé!

    2008-10-03 | 21:44:10
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • TT säger:

    Önskar dej en trevlig helg!

    Har du inget för dej och byrackan kan ni ju alltid åka neråt förbi Borlänge och hälsa på i Idkerberget där dotra och jag kommer att vara i stugan!

    2008-10-03 | 23:25:20
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Åsa säger:

    TT:

    Tack för inbjudan, kan inte den här gången..tyvärr..

    Men, Idkerberget, det är ju inte så långt ifrån så vem vet, en annan gång../Ha dé!

    2008-10-04 | 09:16:41
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Paula säger:

    Hihi än är det liv i byrackan! Loppan är expert på att göra sig två meter lång och plocka det hon vill från köksbänkarna. Sopor går hon också gärna i, hon har lärt sig hur man öppnar dörren, och när vi har matavfall så måste det bäras ut bums, gäller speciellt kycklingben som hon ju inte får äta.

    2008-10-05 | 18:45:46
    Bloggadress: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här: