Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

"Körslaget"...

Kategori: Allmänt

...tittade vi inte på igår... Men, vi röstade i alla fall på team Stefan.. Vi var ju ute och gick en sväng och gick förbi våra grannar Jim och Carina och där blev vi kvar.. Vi blev bjudna på jättegod sallad, bröd och gott att dricka, det blev en jättetrevlig kväll! När vi kom hem (seeent) såg jag att lillprinsen hade ringt, han skulle säkert prata om "Körslaget" och "team Stefan´s" förlust, men som sagt var, det var ju "miss i nassa" så jag får diskutera med honom då de kommer hem till modern senare i dag. Vi pratar väldigt mycket om att tävla i olika saker, det är så viktigt att få de små kungligheterna att förstå, att det alltid finns vinnare och förlorare och att det är de/den som är bäst just då som vinner och att man kan heja på flera, man behöver inte bara hålla på EN eller ETT lag. Längtar efter de små kungligheterna, har inte träffat dem sedan i onsdags eftersom de varit hos fadern, men som sagt var, idag kommer de hem igen och allting blir "som vanligt".. Det tar visserligen ett par dagar för barnen att "ställa om sig", för hos modern är det "regler" som gäller och modern försöker i största möjliga mån att vara konsekvent, (jobbiga dagar för alla)... Ute är det grått och dimmigt, det är så pass att lamporna varit tända hela dagen och det har börjat regna igen.. Nej, nu ska jag kolla till min stek jag har i ugnen, önskar alla en fortsatt bra söndag! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Inga M säger:

    Synd att inte körslaget är på vardagar under veckan. Jag skulle vilja se det. Vi har kollat någon gång och det verkar så roligt.Under helgerna lyckas vi oftast schabbla bort tiden till annat så vi missar det. Antar att det går mot final snart.

    2009-11-16 | 06:45:02
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • åsa säger:

    Inga:

    Det var final i lördags och jag håller med dig om att det borde vara en annan veckodag det visades på eftersom de flesta har helgerna uppbokade.

    Ha dé!

    2009-11-16 | 09:34:15
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: