Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Griniga karlar...

Kategori: Allmänt

..jag betackar mig! Fy vad jag avskyr griniga karlar.. Ja, jag fick "till uppgift" idag utav min man, att boka in honom för hemresa från England på onsdag och det skulle vara med SAS eftersom han är väldigt "anti" mot Ryan air (jag förstår honom) och "tok gör som tok säger"... Alltså...han kommer att flyga från Heathrow kl. 9.55 och landar i Köpenhamn (som han gjort femtioelva gånger), byter plan och landar sen på Arlanda kl. 15.25... I telefon i kväll, när jag talade om bokningsnummer och tider blev han sur för att han ska flyga via Köpenhamn...!? "Jamen...där får man ju gå/springa hur långt som helst "... Mmmmmmmmmmm......sa jag, det var den enda flighten som hade de "tider" du önskade och jag kände, att jag började bli liiiite irriterad...... Kunde han inte bett någon annan boka hans jäkla biljett då?! Det finns sekreterare både i England och i Sverige som har som jobb att boka in folk på resor (och har betalt för det), men inte då......... Nu kommer han hem på onsdag och det är enda dagen som jag har fulltecknad, ska ta cellprov på förmiddagen och så ska jag till tandläkaren på eftermiddagen och eftersom maken lyckades med att reta upp mig så får han ta antingen hyrbil eller tåg hem från Arlanda! Nå´n jävla ordning får det vara i ett parti... Uppe i maken´s säng ligger det en liten prins och sover just nu, fritids är stängt imorgon så prinsen ska vara med mormor, lilla prinsessan hon ska till dagis och där har hon det så bra tillsammans med sina kompisar Elsa och Ebba. Jag tror, att hennes "kille" Vilmer är på dagis också så då blir hennes dag komplett! Sitter och är fortfarande förbannad på en karl som blir grinig på mig (hans fru, som inte har som uppgift att boka in honom, varken hit eller dit), varför ringer han inte till Ericsson eller ECS och ber dem boka resorna åt honom?? Nu ska jag ta några rejält djupa andetag, in genom näsan och ut saaaakta genom munnen, få se, om det hjälper, det brukar hjälpa lite om jag har väldigt ont... Nej, nu ska jag gå till sängs och njuta av de tysta andetagen från världens finaste prins.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ragnvi säger:

    Morning Åsa! Hoppas du är på lite bättre humör nu idag! Men jag förstår dig...karlar...men nog uppskattar han väl det du ändå gör?! Annars...!

    Du får då banne mig inte missa cellprovet! Det gjorde ju jag...suck!

    Just nu sitter jag o väntar på telefonen..har ringt till kirmott i Hudiksvall..fick en tid där om en månad...två veckor efter planerad röntgen. Två dar före ska jag till gynmott i Hudiksvall..och jag vill helst göra båda besöken samma dag, blir ju lite mil att åka! Och gyn i Hudik..inte ett ord jag hört från dom sen i somras...bedrövligt för dom har haft mina dåliga provsvar i över en månad nu! Röntgensvaret också...grrr!

    Annars mår jag lite bättre idag, tack o bock!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-10-27 | 07:56:37
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Jadu, ibland undrar jag om jag inte skämt bort min man lite för mycket..

    Men, jag har pratat med honom nu på morgonen och det var ju som vanligt, men jag kan bli såååå f-bannad ibland och det är väl naturligt antar jag.

    (Man är ju inte mer än människa).

    Hoppas du kan få samordna sjukbesöken, det är ju det mest praktiska.

    Ha dé!/Kram

    2009-10-27 | 09:09:16
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Paula säger:

    Hej! Förstår din frustration....det blir nog så ibland, man gör sitt bästa för att vara snäll, och så får man en missnöjd karl, fy attan

    Var inne hos dig tidigare idag, och då flög jag ut ur Internet så det tjöt om däcken, haha, sen tog det nog en timme innan allt var fixat igen. Slapp iaf ringa till Bredbandsbolaget, bortskämd som jag är brukar maken vara den som får ringa, men han är i Örebro...

    Ha en skön kväll/Kramen

    2009-10-27 | 16:57:58
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:

    Ja, visst kan man bli frustrerad, han ska väl för sjutton vara glad över att jag bokar biljett överhuvudtaget eftersom han själv väääägrar allt vad datorer heter..

    Ha dé!/Kram

    2009-10-27 | 19:21:39
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • TT säger:

    Jodu, ingen kan reta upp mej som karlsloken man delar dörrmatta med, men som tur är går det över rätt fort.

    I början var han långsint som tusan men det har han fått släppa, sånt tål jag inte,haha.

    Skönt med lillprinsen där istället för maken just nu då.Kram!

    2009-10-27 | 21:41:44
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Morning igen! Förstår det där med att skämma bort...man binder liksom ris åt egen rygg ibland...samma här! Humöret också...fniss!

    Näpp, gick inte att samordna mina besök...får gå ändå!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-10-28 | 05:31:43
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    TT:

    "Otack är världens lön"...heter det ju..

    Nog var det mysigt med en sovande prins må du tro, lite skillnad mot en snarkande vuxen karl..

    Ha dé!/Kram



    Ragnvi:

    Javisst är det så, att man "får stå sitt kast", det är ju bara helt naturligt för maken att jag gör än det ena än det andra..

    Synd att det inte gick att "synka" tiderna, det kommer att bli ett himla åkande fram och tillbaka för dig.

    Ha dé!/Kram

    2009-10-28 | 08:26:05
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: