Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

"Jag har gips"....

Kategori: Allmänt

....sa Ture i telefon ikväll..
 
Mormors lillprins har hoppat från gungan på dagis och ramlat på armen, det var inte bra!
Fyra timmar på akuten, röntgen och sen gipsning!
Ture hade varit så duktig och tapper enligt modern, själv var han ganska trött, han hade fått medicin mot värken och han talade om att gipset var rött och att han skulle vara hemma i tre veckor!!
Njaaaa...sa modern, du ska ha gipset i tre veckor till att börja med, men du ska vara hemma några dagar från dagis (han gillar inte dagis så där jättemycket, är helst hemma om han får) och sen får vi se..
 
Jag har ju omläggning av mitt sår på måndagar och torsdagar, men nu har det hänt grejor minsann, så det kommer att vara enbart måndagar framöver och jag är jätteglad!
Få se, hur bandaget "sköter" sig, det ska kunna sitta en vecka utan allt för stor förändring, men man vet ju aldrig och det är ju bara att kontakta VC om det skulle vara nåt vajsing.
 
Ute är det mörkt och trist, så fruktansvärt mörkt, natt hela dagen!
Skulle vara fint med lite snö nu, det är ju snart slut på november och "normalt" brukar det vara lite vitt på marken vid den här tiden..
Vi har faktiskt "julat" till det redan i trädgården, struntar i att det inte är första advent, allt för att få lite ljus!
 
Ha dé!/tant raffa
 
 
 

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Men lilla gubben då!!!!!!!! Hoppas att han inte får för mycket värk de kommande dagarna och att det läker som det ska. Tack och lov är ju barn betydligt mer snabbläkta vad gäller såväl frakturer som sår än vad vi lite äldre är.

    Det glädjer mig enormt att ditt sår minskar! Så skönt att bara behöva gå iväg för omläggning en dag i veckan. Har du fått medicin och kostråd för andra "åkomman"??? Följ noga, för det kan underlätta sårläkningen!

    Kram från DrUlrika

    2014-11-19 | 22:54:35
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Var till Gävle en sväng igår för att "kolla läget" och visst hade Ture ont, men han får medicin mot det.
    Lite stolt var han över sitt fina röda gips!
    Jodå, jag har fått så bra information om "det andra", fast det skiljer sig inte så mycket mot hur jag lever ändå.
    Ha dé!/Kram

    2014-11-20 | 09:00:44
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: