Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Ett helt nytt år....

Kategori: Allmänt

...ligger framför oss...
 
Gårdagskvällen var lugn och skön, ända tills de förbaskade smällarna och raketerna började skjutas!
Morris var livrädd, har aldrig sett en så rädd katt förut och jag skulle kunnat gå ut och stoppat upp smällare och raketer i baken på alla idioter!
Vet inte vad som hände egentligen, har aldrig smällt så intensivt och så länge något år förut.
 
Idag har jag inte varit utanför dörren, jätteskönt!
Inte för att jag hade baksmälla eller nåt, det var väldigt lite alkohol hos oss igår, utan för att jag bara inte haft lust att gå ut...
 
Det är ju en busslass med flyktingar uppe i Östersund, som vägrar gå ur bussen och hungerstrejkar för de kräver att få åka tillbaka till Malmö!?
Undrar ju bara, sen NÄR de kan ställa sådana krav och för min del så skiter jag fullständigt i om de svälter ihjäl sig eller inte!
Trodde ju i min vildaste fantasi, att man som flykting var tacksam för att få komma till ett land där det inte krigas, där man får tak över huvudet och mat i magen.
De klagar också på att de fick lov att åka buss i 15 timmar, ja, det tar lite tid att åka sträckan Malmö-Östersund och det tar ju faktiskt lika lång tid om man ska åka tillbaka.....
Nu har de alltså "kapat" bussen, men polisen gör inget eftersom det inte begåtts något brott?!
I "min värld" så är kapning ett brott!
Blir såååå trött....
Nej, godtar man inte vart man placeras, då är man inte i behov av hjälp heller enligt mig och då får folk kalla mig för rasist eller va f-n som helst!
Lite konstigt kan jag tycka, det är att man ser inga kvinnor eller barn på bilder från Östersund...
 
Nu ikväll ska maken och jag kolla på nya Beck på någon kanal som jag "hittade" tidigare idag, alltså en kanal som vi inte haft tidigare och imorgon ska maken ringa till BOXER och fråga vad som gäller egentligen.
 
Ha dé!/tant raffa
 
 

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Här tog vi det lugnt i nyår med god mat, godis och film. Det var ovanligt lite smällare i området, vilket vi uppskattade både mamma och jag.

    Kram!

    2015-01-02 | 10:07:15
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • Paula i pörtet säger:

    C More är det som sänder nya Beckisarna. Jag har inte det med i mitt kanalpaket, har bara familjepaketet som bara det innehåller trettitalet kanaler. Tycker det går hur mycket film som helst överallt. Dom kanske kunde koncentrera filmer till filmkanaler o sända andra program på de stora kanalerna. Fast numera har jag slutat se serier, tittar mest på dokumentärer, måste bero på åldern, tihi!
    Kram och god fortsättning

    2015-01-02 | 19:43:43
    Bloggadress: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här: