Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Ganska "sena i starten".....

Kategori: Allmänt

...tycker Elliot att mormor och morfar är...
 
Ja, vi har skaffat en inspelningsbar Boxer, har varit utan på övervåningen eftersom tv-bilden där "rullade" när Boxer´n var ikopplad och vi tog ju för givet då maken och jag, att det var Boxer´n det var fel på...
Så, vi har klarat oss med bara 4 kanaler där uppe, men jag sådde ett frö hos maken för ett tag sedan (han fungerar så), att det vore ju bra med en inspelningsbar Boxer och då på övervåningen eftersom vi går via tv:n på nedervåningen..(ja, jag krånglar till saker och ting, jag vet det!)
 
Idag så kom Boxer´, och maken kopplade in den och gissa vad som hände?
Jo, tv-bilden rullade!!
Alltså var det tv:n som det var fel på och maken, han blev så förbannad att Elgiganten fick ett besök och nu hänger det en 47" tv på väggen och maken är så nöjd så!
"Nu kommer jag att ligga där uppe och kolla på all tv" sa han och gärna för mig, då har jag ju makten över fjärrkkontrollen här nere!
 
Idag har jag varit till tandläkaren och inga hål!
Inte ens tandsten att skrapa och nöjd och glad var ju jag!
 
Igår var jag till infektion på återbesök och allt såg bra ut där med, fick dyrt och heligt lova att höra av mig om det blir några problem och det ska jag göra, för fy sjutton vad jobbigt det varit.
 
Nu tror jag att jag ska ta en sväng till twinsen, har ju inte träffat dem den här veckan och "abstinensen" börjar sätta in...
 
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Tänk att en svart låda kan ge en sprajtans ny TV! OCH var sin fjärrka att ha kontroll över... :-)

    Skönt att du inte hade några hål, det brukar bli dyrt. Det lönar sig att borsta och tandtråda, helt klart.

    Det låter gott att infektionen verkar på väg bort. Du måste vara rädd om dig!

    Kram!

    2015-01-14 | 17:51:14
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Maken är nöjd nu och det är ju bra, tur, att han skottar snö och har sig så det fanns möjlighet att investera i ny tv, den andra var väldigt gammal så...
    Jag brukar ha bra tandstatus, trots all medicin och det är jag tacksam över och infektionen ska ju vara borta nu, men det har varit väldigt jobbigt.
    Ha dé!/Kram

    2015-01-15 | 16:22:34
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: