Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Lillprinsen/prinsessan...

Kategori: Allmänt

...Det är ju det frågan handlar om, om han ska fostras till att bli en "heaman", han har inga som helst förutsättningar att bli en sådan person.
Vår lille prins,han älskar att få klä ut sig till en vän prinsessa, att slippa att strida med alla dessa hemans, att bara få vara den man är, på gott och ont.
Nu är det så att vår lillprins är väldigt förtjust i allt som är rosa och har paljetter....Men, låt honom för fan vara förtjust i det. Det är ju inget som säger att han blir bög för det..men om det nu skulle vara så, låt honom för fan bli lycklig!!!
Jag vet, att hans farföräldrar förfasar sig över att jag/mormor köper de utklädningskläder som hon tycker att han ska ha. Kan inte för mitt liv förstå, att man kan gå hela livet med "skygglappar", vakna upp för fan...det är så här livet levs nuförtiden!!
Tack min äldsta dotter, att du givit mig två underbara barnbarn, som jag kommer att göra allt för att de ska få leva och utvecklas till det de vill vara.
Jag har haft en fruktansvärd ångest i dag, för jag har haft väldigt ont i mitt bröst, som hjärtpatient så vet jag ju att det inte behövs mycket för att man måste åka upp....det värsta är, att man får sådan ångest, man gör inget annat än ular och grinar....man tycker faktiskt synd om sig själv, någonting jag aldrig brukar göra, men just då så blir det så verkligt..
Nu har jag tagit det lugnt hela dagen, det brukar lugna ner sig då.
Nu ska jag ta och nanna kudden ett tag!
Ha dé ! tant raffa

Sega datorer!!!

Kategori: Allmänt

Jag vet inte varför allting går så sakta...
Kan det bero på att jag är så otålig, eller.....
Men, jag har ju egentligen ingen aning om hur fort en dator ska fungera!!!
Men, jag tycker att allting går så saaaakta...Är det meningen att, när man äntligen kommer ut på internet, vilket inte är så vanligt,så ska allting ta sån jäkla tid...
Alltså, här hos mig är det vanliga att sju gånger av tio så är jag inte ansluten til internet, men jag måste likförbannat betala för det!
Jag har ringt tele-2 hur många gånger som helst, men de svär sig ju fria.
Jag har sagt til min man att det var bättre förr, när det var bakelittelefon med "kringla" och en sladd som "korvade" sig.

I dag har det varit en ganska tråkig dag, jag har inte träffat mina barnbarn sedan i söndags när lillprinsessan fyllde två år,vi har ju varit i Norge.
Vi var till soptippen med en massa skräp, det var väl det mest dramatiska som utspelades i dag.......
Det säger väl en massa om hur tråkiga vi är!!!
Nu ska jag släppa ut min döva gamla hund på hans "kvällspink" innan vi går och lägger oss.
Ha dé! / tant raffa

Rosa eller....

Kategori: Allmänt

...inte???
Jag har ju en liten prins som tillsammans med sin lillasyster betyder så otrooooligt mycket för mormor.
Nu är det så att han älskar rosa och paljetter!!! Det ska man inte få tycka om enligt vissa bloggar....Ja, ja.
När lillasyster fyllde två år nu i söndags så fick lillprinsen också ett paket av mormor och morfar, det var någonting han önskat sig så länge. Han fick askungens rosa balklänning som utklädningskläder. Han blev så otroligt lycklig! Hans farföräldrar förfasar sig, det vet jag, men det skiter jag högaktningsfullt i!! Enligt dem så ska en pojke spela fotboll och ishockey, men det kan inte mormors lillprins göra, för han har fel på sina lungor, men om han skulle bli dragqueen på After Dark, då kommer mormor och morfar att sitta på första parkett och hurra!!!!
Huvudsaken är att han blir lycklig i sitt liv, att han älskar rosa betyder inte att han är annorlunda, rosa är ju en fin nyans, eller hur....
Han har även fått en rosa tyllkjol med tillhörande rosa vingar av mormor, morfar och moster förut. När han kommer springande med den utstyrseln då är han bara för söt!! Själv tycker han att han är jättefin, det är han ju också.
Jag kan inte förstå, att om man gillar rosa, det får man inte göra om man är pojke, då ska man som förälder se till att det handlas blått, grått, grönt och andra dystra färger, bara för att man inte ska vara "annorlunda". Konstigt...vilka signaler vi ger våra barn...
Nu var ju våran lillprins bedårande som askungen, det tillhörde också en krona i kreationen + handskar...det ni!!!
Lillasyster, hon, hon åker skateboard på magen, det är duktigt gjort om man bara är två år!!
Läste flera bloggar, där man förfasade sig över att pojkar "fick ha" rosa kläder, va f-n är det för skitsnack!!!
Man har väl det man vill...eller hur?
Hädanefter så kommer nog mormor och morfar att köpa ganska mycket som är rosa.
Ha dé / tant raffa

Vardag igen...

Kategori: Allmänt

Nu är midsommar över för i år, regntunga skyar som vanligt men humöret har varit på topp....
Det har faktiskt varit en lugn och skön midsommar, ingen stress och inga måsten.
Vi har ju blivit en mindre släkt på grund av olika orsaker, men det har inte varit negativt, tvärtom.
Jag är ju den som inte gärna släpper in någon i mitt kök, jag sköter helst allting själv och med den inställningen får jag det ganska körigt ibland...konstigt...
Nu plockades det blommor på förmiddagen och sedan började alla att göra den vackraste midsommarstång som någonsin funnits, ni förstår, att det var en jäkla sjå.
Att vår Ku K(l)ux Klan liknande sak i trädgården blev ett minne blott. ( min yngsta dotter påpekade att det stavades med ett l inte som jag skrev Kux)
Men, ni vet nog vad jag menade i alla fall.
Att klä en midsommarstång tar nästan en hel dag på det här stället, när vi sedan skulle dansa, ja, då kom regnet!!!
Nåväl, midsommar kom och midsommar gick. Nu är det bara ett halvår kvar till julafton(i dag ) och i dag fyller vår lilla prinsessa 2 år.
Tänk, vad tiden går fort, det känns som om det var i går, samtidigt som man tycker att hon alltid funnits...
Det regnari dag med, men, det är ju bra för grundvattnet i alla fall.
Nu ska jag packa lite för min man och jag + hund ska åka till Norge i morgon, han ska dit och jobba några dagar. Det passar bra att vi följer med eftersom man får ha hund med sig utan problem.
Ha dé! / tant raffa

Snart midsommar....

Kategori: Allmänt

....och än så regnar det hela tiden...
Det gör ingenting enligt mormors prins, för då får man titta på film. Mormor tycker att man ska vara ute och leka när det är fint väder, är det fult, då kan man få titta på en film.
Sén kan det ju variera väldigt,hur mycket moln det är på himlen eller hur "mörka" molnen är, är det sådana att man kan få tillstånd att sitta och glo på en film,eller har man så´n tur, att regnet börjar ösa ner och mormor anser, att det enda som kan rädda en i det här skitvädret är väl att titta på film.....
Lillprinsen har varit med mormor till Gävle i dag, vi har varit dit och hämtat älsklingsmostern L.
Hon har varit sjuk i flera dagar och mamma tyckte, att hon kunde lika gärna vara sjuk här hemma hos mor, där hon får bättre omvårdnad och mera kärlek(hennes pojkvän jobbar hela dagarna, ibland till sent på kvällarna)
Dessutom så är det midsommar om två dagar och då ska hon i alla fall komma hit.
Lillprinsen, han älskar sin moster...vad du är snygg L...sa han, (han är bara 4,5 år) se´n sa han att L är så fin...
Det ni, det är kärlek de´.
På midsommarafton, då ska vi ju klä midsommarstången. Just nu har min man,ja han som tycker att man ska vara ute i god tid med allting, ställt upp stången (naken..) för att den ska torka!!! Det ser ut som om KU KUX KLAN har ett möte på vår gård. Fattas bara att nå´n jäkel får för sig att sätta eld på den också!!
Hur förklarar man det för grannarna...jo, det är så här att..men, inte menar väl vi någonting men att vi har ett KU KUX KLAN kors ståendes mitt i trädgården.
Det är väl tur, att man inte bor i Amerikanska södern någonstans..
Nåväl, jag vet, att vår midsommarstång kommer att bli lika fin som andra år. I år finns det ju hur mycket blommor som helst att dekorera stången med, det är inte alls så många år sedan då vi inte hade med än björklöv och odlade prästkragar och några lupiner! Men, det blev midsommar det året också!
Nu ska jag och min hund få ut och resa, jag vill ju egentligen inte åka någonstans, men min man måste åka till Norge på jobb på måndag (han skulle vara ledig) och till det stället åker jag gärna igen, det var jättemysigt,vi får ha hunden med också.
Vi var där på jobb i över en vecka för fem år sedan och det gick jättebra.
Nu ska jag ta och nanna kudden, det ska bli skönt.
Ha dé!tant raffa

Altanen...

Kategori: Allmänt

...sitter jag på just nu...
Ja, altanen sitter jag på 365 dagar om året, eftersom vi har en altan som är inglasad och isolerad....vad mer kan man önska???
Jo, kanske en pool...men, det kommer vi att ha nästa år!!
Nu har vi kommit överens min man och jag, att om vi skaffar en pool i stället för en snöscooter...Då kan vi umgås hela familjen. Inte nog med det...vi höjer värdet på huset...och, vem f-n vill sälja..
Nu är det så, att vi har en motorcykel, min mans ögonsten,som vi hade tänkt sälja för finansieringen,men..jag tror inte att vi behöver göra det.
Jag är övertygad om att vi ska klara det i alla fall, men, vi tänker ändå inte skicka efter något billigt "skit", utan vi kontaktar säkert någon på "hemmaplan"
Det kommer att bli dyrare, men å andra sidan har jag hjälp att få inom (faktiskt) 500 meter....
Ja, va f-n man blir ju bekväm på gamla dár....

Ha dé! / tant raffa

Omtumlande helg....

Kategori: Allmänt

...har det varit.
Det är massor som har hänt, massor jag blivit varse, mycket att bearbeta.
Det allra bästa med att det är söndag är att i morgon kommer min man hem, han har varit i England i en vecka.
Äntligen kan jag ha honom att ventilera händelser och tankar med.
När man är ensam så ligger mycket bara och "gror", man ältar och ältar samma sak tusen gånger, inte blir man klokare av det....
Det enda som sker är att man är skittrött, man går som i en dvala.
När jag känner mig som mest frustrerad, då brukar jag sätta mig och läsa bloggar, det är både underhållande och allmänbildande (i vissa fall) och att få skratta ibland, det gör gott för själen.
Nej, nu ska jag ut och plocka lite blommor.
Ha dé! /tant raffa

uttmo...

Kategori: Allmänt

..det är någonting jag har kallat min äldsta dotter sedan hon föddes, bara på grund av att hon "var en uttmo". Jag skulle hoppas att hon läser det här jag skriver i kväll, för då kanske hon får det lite lättare.
Vi pratade för ett litet tag sedan om relationer, du kanske kommer ihåg vad jag sa..att jag aldrig skulle skaffa mig en ny karl, minns du vad jag sa i stället?
Du ska veta mammas lilla uttmo, att vad du än väljer i ditt liv så finns vi här för dig och kommer alltid att stödja dig vad du än gör. Det på grund av att vi älskar dig och vill att du och barnen ska ha det bra, att ni ska få leva i harmoni och känna er lyckliga.
men, uttmo, jag vill att du kommer till mig med dina "problem", det ses nog mest som "problem" av andra, men du vet väl vad mamma alltid har sagt, sköt dig själv och skit i andra!
Om det är som jag tror, så är det bara att gratulera, i så fall blir du nog lycklig till slut...
Var rädd om dig min lilla uttmo, kom ihåg att mamma raffa, hon finns här...alltid.
Det blev en väldigt personlig blogg i dag, men jag kände att jag måste få ur mig det som jag inte kan förmedla med ord just nu. Allting är väldigt infekterat och jobbigt men att få skriva vad jag känner gör att allting blir en aningen lättare.
Förresten, vädret...i dag har det haglat som bara den, det var hagel som var 1,5 cm! Jättebra för gräsfröna, de är väl fastnitade i jorden nu!
Det vimlade av småfåglar på raffas gräsmatta i dag, kan detha varit gräsfrösmörgåsbordet som hägrade? Jo, det var nog det, men sen kom haglet,jippie!
Nu så är det natti, natti. Ha dé / tant raffa

Onsdag kväll..

Kategori: Allmänt

..och jag sitter här på altanen och tänker på hur livet kan förändras på ett ögonblick.
En del råkar ut för olyckor, själva eller att anhöriga drabbas.
En del blir osams så att vidare umgänge inte kan tänkas.
En del separerar, och när ett par separerar så drabbas så många runt omkring.
Jag själv är en sådan person som inte tycker om förändringar, men det senaste halvåret har allting förändrats i min tillvaro. Jag är fortfarande lyckligt gift,tack gode gud att inte det har förändrats, men helt plötsligt tycker jag att vi har blivit en liten släkt.Nu gäller det att skapa nya traditioner, det kan vara lite knepigt, men det behöver inte vara negativt. (Det svåraste blir nog att övertala mig själv om det)..Jag är inte en negativ person, jag försöker se något positivt i allting, men kan det bero på att man blir bekväm när man blir äldre? Det är ju behändigt att veta att, påsken blir så, midsommar så, julen delar vi upp så.Nej, det blir nog bra, det ordnar sig med blommor bara kärringen dör...
Just nu ser jag väldigt positivt på tillvaron, det är inte så förbaskat varmt ute! Äntligen kan man andas igen!
Förresten så har jag "stödsått" i en del ganska kala fläckar i gräsmattan, jag gjorde det i går kväll och efter ca. en timme så kom det världens störtskur, vilket var bra för då fanns det inga fåglar som tog fröna och regnet, det slog nog ned de frön som inte rann bort ner i gräsmattan..
Det är så skönt när det regnar, då behöver man inte vattna.
Nu ska "gammelhunden" och jag ta en promenad, få se, om vi träffar på vår igelkott "Kottfrid", han var på besök i går och fick lite pannkaka.
Ha dé / tant raffa

Äntligen..

Kategori: Allmänt

..så kom det lite regn..
Det började blåsa upp sent i går kväll, sen mullrade det och blixtrade som sjutton och till sist så kom det REGN!!!
Det regnade inte så mycket, men det blev i alla fall svalare,
man får ju vara glad åt det lilla.
Visst är det skönt med sommaren, men det finns liksom ingenting som är "normalt" längre, är det varmt så då jäklar är det varmt! Se bara allt regnande i vissa delar av världen, det skördar hur många människoliv som helst, all torka, folk dör som flugor.
Visserligen har det väl alltid varit så mer eller mindre, men nu när man pratar om klimatförändringar hela tiden, då tycker man att det är lite mysko,eller...?
Nu är det sagt, att det ska bli svalare och regn till kvällen, vi får väl se, jag har hängt ut tvätt på tork och hoppas att det hinner torka. Sedan får det regna i flera dagar för min skull.
Nu ska jag åka till min lillprins och prinsessa med lite jordgubbar och melon, det är någonting som de gillar!
Ha dé ! / tant raffa

måndag igen...

Kategori: Allmänt

..och solen den skiner...
Men, i dag är det inte så varmt, bara +29 i skuggan!
Man ska inte klaga sägs det, men nog vore lite regn skönt!
Det mest idealiska vore om det regnade på nätterna, det måste det ha gjort när jag var liten för jag minns inte en enda regndag....Tänk, vad skönt, sol på dagen och regn på natten.Det vore också bra för grundvattnet, för tänk, vad grundvattennivån har sjunkit!
Har en kompis (faktiskt) som alltid ler när det regnar och säger..tänk, vad bra för grundvattennivån, hon, HON är djävligt positiv!!
I går så klipptes det gräsmatta här, vi var tillochmed tvugna att klippa det "nysådda" som har vuxit ganska fläckvis, men det som har vuxit, det har tamejfan vuxit!
Nu behöver vi inte klippa förrän till midsommar, det måste vara fixat så att vi kan slå "snorungarna" i kubb! Vi, det är maken och jag, vi är ju lite till åren men kan ju vara bra för det.
Jag brukar säga, att jag både är fallfrukt och kantstött....
Nu ska jag ta och vattna mina blommor för regnet lyser med sin frånvaro.
Ha dé! / tant raffa

varmt..

Kategori: Allmänt

...är det i hela Sveiges långa land just nu.
Här hos mig i Dalarna har jag + 32 i skuggan, knappt ett moln på himmelen och svalorna, de flyger så högt så högt!
Längtar efter ett riktigt ruskväder, gärna utan åska, för det brukar bara ställa till en massa elände, det är så torrt ute att ett åsknedslag kan få katastrofala följder.
Min gamla döva hund, han ligger som en döing, han tycker inte om att det är så här varmt, han lider utav det.
I går när vi var ute och åkte bil, fick vi stanna för en räv, han gick så sakta över vägen och bara flämtade. Vi tyckte så synd om den, vevade ner rutan och pratade med den ett tag, den stod stilla precis bredvid bilen och tungan hängde som en slips på den. Stackaren! Det kanske var svårt för den att hitta vatten, vem vet.
Nu hägrar skuggan i trädgården, jag ska ta och sätta mig där med ett stort glas vatten, kanske också en bra bok....
Ha dé / tant raffa

Självkritik...

Kategori: Allmänt

...det är någonting som många kvinnor inte har en aning om vad det är!
Nu när solen gassar från en klarblå himmel, svalorna flyger så högt att man förstår, att det dröjer innan det blir "styggvär", då poppar dom upp! Ja, jag menar damerna med sina sandaler eller lite fiiiinare, sandaletter.
Vad jag inte kan förstå, är att de inte har sett om sina fötter...det ser för j-ligt ut tycker jag, med självsprickor som är missfärgade, tjocka valkar som det skulle varit enkelt att slipa bort. Nej då, man sätter bara på sig sina sommarskor och skiter fullständigt i hur man egentligen ser ut, hur man uppfattas, det finns faktiskt folk som tittar på andras skor och då ser man ju fötterna också.
Jag själv är allt annat än vacker, men lite självkritik har jag i alla fall...Jag är överviktig och börjar faktiskt bli gammal, det erkänner jag just nu, men fråga mig i morgon, då förnekar jag det (att jag är gammal alltså)
Men, bara för att man är överviktig behöver man inte klä sig i cykelbyxor, gärna då småprickiga, linne som slutar strax under bysten,eller en stor oformlig t-shirt som gör att allas blickar dras till användaren. Jag försöker att klä mig med självkritik, det behöver inte kosta mer men man mår nog f-n så mycket bättre.
Att jag "gnäller" om det här beror på att jag i dag faktiskt har träffat på det jag skriver om, jag tycker att det där med fötterna, det är ju viktigt, självsprickor gör ju ont om man inte håller efter dom.
Ja, jag är nog en riktig gnällkärring, men det får jag vara på bloggen, det är mycket därför jag har den.
Ha dé / tant raffa

Härligt väder....

Kategori: Allmänt

...Kan man ju tycka, om man är en hund som älskar sol!!! Men tycker att det är för varmt, vad gör matte? Jo! Hon tar fram en fläkt som hon riktar in på den döliknande hunden på altangolvet.. Matte sätter igång den...hunden håller på att hoppa ur skinnet...Kontentan av det hela är..att aldrig lägga sig i naturens lagar. Klart, att hunden gått undan när det blivit olidligt varmt, Eller...Ja,ja, tanken var ju jäkligt god, men kanske inte så väl igenomtänkt! Synd.. Har faktiskt varit väldigt produktiv i dag, i värmen,+29!!! Svettas som en "gnu" Har faktiskt stått och slipat på en barnsäng mitt i det hetaste,man måste ju framstå som en martyr ibland.
Nu är det ju så att det är mormors prinsessa som ska ha sängen så mormor lär väl dö på kuppen!! Det är precis det, det handlar om , martyr!! Vilket betyder..självplågare..så dé så!
Ska fortsätta i morgon förmiddag, det är ju helgdag....men mina grannar håller på att bygga en altan, då börjar man klockan 7 och slutar ca. 22.45 eller kanske ännu senare,man måste ju utnyttja dagsljuset... Själv kommer jag inte att börja föra 11, det sitter i min ryggmärg, att man börjar inte tidigare när det är helg! Respekt och ödmjukhet handlar det om.
Nu ska jag fråga min hund om han respekterar att jag vill gå och lägga mig, jag kan ju fråga ödmjukt...
Ha dé /tant raffa

Ljuvliga måndag...

Kategori: Allmänt

...för det är väl vad den var, eller...
Solen har skinit hela dagen, inte ett moln på himmelen, helt perferkt!
Den hade varit perfekt om jag inte haft så mycket att göra, men nu lyckades jag att skjuta upp görandet till i morgon i stället! Och då ska det bli ännu varmare...så...skönt... Svettas redan som en "gnu". Har övervikt och äter hjärtmedicin som gör att jag svettas ofantligt mycket emellanåt, det låter som om jag är en stor flodhäst, men det anser jag mig inte vara i alla fall. Det behöver inte bero på värmen att jag svettas, men den kan vara en bidragande orsak. Mycket har nog med min blodsockernivå att göra, har lust, att ha ett papper jag kan visa fram när folk glor och pratar i mungivan till varandra. Många tycks tro, att jag njuter av att svettas som en "gnu", men det gör jag inte alls!
Jag duschar minst en gång om dagen och alla vet, att rent svett det luktar inte.

Det är ju tillåtet att sitta och svettas i en bastu, då är man ju både social och trevlig.
Du kan även ligga på en playa någonstans, betalat skitdyrt för att svettas,då jävlar är man en trevlig typ, att svettas, det är bara nyttigt...
Hoppas, att det ska ses som nyttigt för mig också en gång.
Tänk, i dag har jag och min man besökt en flaggstångsfabrik! Det finns faktiskt en bara två mil härifrån...
Jag blev imponerad och undrade om den var ny, nja, sa killen vi har funnits i 50 år nu....Man blir ganska flat, hade aldrig tidigare hört talas om att det fanns flaggstångsfabrik i Dalarna överhuvudtaget.. man lär sig något nytt varje dag! Sådana saker tycker jag är häftiga, gissa om det fanns yrkesstolthet där !
Hunden, hunden, nu är han här igen, han är för go, nu har han lagt sitt huvud i mitt knä, jag KAN inte låta bli att se honom tycker han.
Ska släppa ut honom en sväng så han gör ifån sig inför natten.
Ha de´! tant raffa

Försommar..

Kategori: Allmänt

..eller är det sommaren som har kommit?
I dag har det varit ett strålande väder, inte ett moln på himmelen.
Fåglarna har kvittrat, kanske för att de har hittat lite mer gräsfrö, inte vet jag men de är fullt sysselsatta med vår gräsmatta i alla fall.
Den har tagit sig, i alla fall fläckvis, det får man väl vara tacksam över....

När det gäller min dotter, så har jag väl "landat" lite. Det kommer säkert att bli bra allting, det tar väl lite tid.
Jag är ju mamma och tänker på allt det praktiska som ska klaffa, det är dagis för barnen, arbetstider, hämta och lämna, är jag så pass frisk att jag kan ställa upp så mycket som jag vill, ja, ja, det ordnar sig alltid!
Jag vill att hon ska veta att vi alltid finns här för henne och barnen, att hon kan komma till oss om hon får problem, tillsammans kan vi klara allt!

Nu "pockar" min gamla hund på uppmärksamhet, ska gå ut en vända med honom.
Ha de´!

 

Nu är det fredag igen..

Kategori: Allmänt

Fredag kväll och jag sitter här på altanen och skriver blogg...
Min man och jag har ätit gott och druckit gott, vad mer kan man begära?
Har haft mormors prins här i dag, han är för härlig! Vet du en sak mormor frågade han när vi satt och åt..det är så skönt att vara ensam med dig och morfar. Jag förstår honom, han har en lillasyster som ska fylla två år om tjugotre dagar, hon kan vara som en "böld i arselet" (det var alltså försvenskat) men, när vi var och handlade och han skulle få köpa en ny dvd-film, då var det viktigt att lillasyster också fick någonting. Dyrt för mormor och morfar, men jätteviktigt för honom. Då...tycker jag att man har lyckats, han tänker inte bara på sig själv!

Vi har ju fått nya grannar, det är över tre månader sedan huset blev sålt, men jag har inte sett en käft där..köper man ett hus för mycket över miljonen,då måste man väl vilja bo där...? Eller....
ja, jag vet ju hur jag själv skulle ha varit, sprungit runt och mätt fönster, ha möblerat, presenterat mig för närmsta grannarna...men, inte då!
Vi får väl se, ett hus för över miljonen!!! Som behöver renoveras för minst trehundratusen.....!!! Undrar, vilka våra nya grannar är.................
Nu ska jag och min man gå ut med vår döva hund, få se, om rabiata fruntimret är ute med sin hund!
Ha de´!

lilla vän...

Kategori: Allmänt

Om du bara visste min älskade dotter, vad jag skulle önska att du och din syster hade fått gå omkring utan orosmoln på er himmel.
Jag vet ju, att det gör ont i livet ibland, att man får sina skrubbsår, men det är ju sådant vi föräldrar hela livet försöker att ni ska slippa.
Man lär sig utav misstagen heter det ju, ja, det gör man men likt förbaskat så gör man om samma misstag, igen och igen...
Rimligtvis skulle ju jag, som har gjort alla tabbar och misstag vara en support för min dotter nu, men jag vet inte hur...
Hoppas, att hon vet att jag alltid finns här för henne, att hon alltid kan komma med sina problem, vi hittar säkert lösningar på allting.

Nu ska jag ut med hunden och se om jag träffar någon rabiat kärring i dag också!
Ha de´!