Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Rosa eller....

Kategori: Allmänt

...inte???
Jag har ju en liten prins som tillsammans med sin lillasyster betyder så otrooooligt mycket för mormor.
Nu är det så att han älskar rosa och paljetter!!! Det ska man inte få tycka om enligt vissa bloggar....Ja, ja.
När lillasyster fyllde två år nu i söndags så fick lillprinsen också ett paket av mormor och morfar, det var någonting han önskat sig så länge. Han fick askungens rosa balklänning som utklädningskläder. Han blev så otroligt lycklig! Hans farföräldrar förfasar sig, det vet jag, men det skiter jag högaktningsfullt i!! Enligt dem så ska en pojke spela fotboll och ishockey, men det kan inte mormors lillprins göra, för han har fel på sina lungor, men om han skulle bli dragqueen på After Dark, då kommer mormor och morfar att sitta på första parkett och hurra!!!!
Huvudsaken är att han blir lycklig i sitt liv, att han älskar rosa betyder inte att han är annorlunda, rosa är ju en fin nyans, eller hur....
Han har även fått en rosa tyllkjol med tillhörande rosa vingar av mormor, morfar och moster förut. När han kommer springande med den utstyrseln då är han bara för söt!! Själv tycker han att han är jättefin, det är han ju också.
Jag kan inte förstå, att om man gillar rosa, det får man inte göra om man är pojke, då ska man som förälder se till att det handlas blått, grått, grönt och andra dystra färger, bara för att man inte ska vara "annorlunda". Konstigt...vilka signaler vi ger våra barn...
Nu var ju våran lillprins bedårande som askungen, det tillhörde också en krona i kreationen + handskar...det ni!!!
Lillasyster, hon, hon åker skateboard på magen, det är duktigt gjort om man bara är två år!!
Läste flera bloggar, där man förfasade sig över att pojkar "fick ha" rosa kläder, va f-n är det för skitsnack!!!
Man har väl det man vill...eller hur?
Hädanefter så kommer nog mormor och morfar att köpa ganska mycket som är rosa.
Ha dé / tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: