Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Över två månader sedan...

Kategori: Allmänt

..jag skrev ett blogginlägg!
 
"Dan före dan före dopparedan" är det och jag har nyss tagit ut en Jansson ur ugnen och ställt in lite tjocka revbensspjäll.
Här är det absolut ingen stress inför julen, det blir bara maken, Morris och jag hos oss på julafton, vi kommer att fira tillsammans med barn/barnbarn och mågar den 27:e istället.
Då blir det ingen traditionell julmat utan kalkonmiddag!
 
Ute kan man tro att det är vår, flera varmgrader, inte en snöflinga så långt ögat når och idag kvittrade småfåglarna för fullt i den bleka decembersolen, fast det "luktar" inte vår, ja, jag tycker att våren har en speciell "lukt".
 
Barnbarnen har jullov och det är så roligt, att min store prins Elliot har så bra betyg, det är ett tecken på att han mår bra nu och att han mäktar med både skola och dansen, dansen tar ju ganska mycket tid i anspråk, men han tycker ju att det är så otroligt roligt!
 
Jag vill passa på att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
 
Ha dé!/tant raffa
 

Kommentarer

 • Tofflan säger:

  Skönt att du slapp all stress. Här var det oerhört pressat och stressat med jobb i alla mellandagar och före jul samt en långväga gäst på besök i några veckor. Klappar till bonusbarnen skulle ordnas och det var inte det lättaste... Men nu är julen snart över ... och det känns rätt OK, faktiskt...
  Kram!

  2015-12-26 | 09:58:13
  Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
 • Paula i pörtet säger:

  Hej, nu har ni då firat jul , om än lite senare. Det är ju väldigt vanligt att man får dela på sig och barnen får fira flera jular, något de knappast har något emot. Kul att dansen lockar så, jag tror det är jättenyttigt att ha en hobby man brinner för. Man lär för livet, inte bara i skolan. Gott slut och ett ännu bättre nytt önskar jag dig/Kram

  2015-12-28 | 19:15:25
  Bloggadress: http://paulaz.se
 • åsa säger:

  Tofflan:
  Här har vi ingen som helst stressfaktor, julen kommer och julen går ju ändå.
  Nu är det ju nyårsafton imorgon och här har de redan börjat smälla smällare, inte roligt med en skotträdd katt!
  Ha dé!/Kram

  2015-12-30 | 18:55:36
  Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se
 • åsa säger:

  Paula:
  Det gör oss absolut ingenting att fira julafton på annan dag, riktigt skönt faktiskt!
  Dansen, den betyder oerhört mycket för både Elliot och Elvira, synd bara att det är så svårt att avancera i disco, så otroligt många som tävlar i det!
  Ha dé!/Kram

  2015-12-30 | 18:57:50
  Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: